ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

12 συλλήψεις στην Αργολίδα σε εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:34:00 π.μ. |
12 συλλήψεις στην Αργολίδα σε εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας
  Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε χθες (9.9.2016), από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε οκτακόσια έντεκα (811) άτομα, εκ των οποίων πεντακόσια εξήντα οκτώ (568) ήταν ημεδαποί και διακόσια σαράντα τρία (243) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εξακόσια δέκα τρία (613) οχήματα.  Επιπλέον, προσήχθησαν ογδόντα ένα (81) άτομα, από τα οποία πενήντα ένα (51) ήταν ημεδαποί και τριάντα (30) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν σαράντα (40) άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:
-Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για ναρκωτικά.
-Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
-Δέκα (10) αλλοδαποί στην Αργολίδα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
-Ένας (1) ημεδαπός στην Αρκαδία, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
-Τρεις (3) ημεδαποί στην Αρκαδία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
-Ένας (1) ημεδαπός στην Αρκαδία, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
-Δύο (2) αλλοδαποί στην Αρκαδία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
-Ένας (1) ημεδαπός και ένας (1) αλλοδαπός στην Κορινθία, για κλοπή.
-Τέσσερις (4) ημεδαποί και πέντε (5) αλλοδαποί στην Κορινθία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
-Δύο (2) ημεδαποί και μία (1) αλλοδαπή στην Κορινθία, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
-Ένας (1) ημεδαπός στην Κορινθία, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
-Τρεις (3) αλλοδαποί στην Κορινθία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
-Δύο (2) ημεδαποί στη Λακωνία, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
-Ένας (1) ημεδαπός στη Μεσσηνία, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Εξιχνιάστηκαν:

· Από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που έγινε την 27.1.2016, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένας (1) 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

· Από το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού, που έγινε την 1.9.2016, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένας (1) 17χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

· Από το Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά, μία (1) περίπτωση κλοπής σε κατάστημα ημεδαπού, που έγινε την 29.8.2016, σε τοπική κοινότητας του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί, ένας (1) 39χρονος και ανήλικος, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες ογδόντα έξι (286) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο (2) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και δύο (2) παραβάσεις για στέρηση Άδειας μουσικών οργάνων, ενώ κατασχέθηκαν: δύο (2) δενδρύλλια κάνναβης και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -7,4- γραμμαρίων, στην Αργολίδα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ