ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Στις 17 Οκτωβρίου να μην ισχύσει το γραφείο κοινωνικής ασφάλισης Κρανιδίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:47:00 μ.μ. |
Στις 17 Οκτωβρίου να μην ισχύσει το γραφείο κοινωνικής ασφάλισης Κρανιδίου
 Πυρ ομαδόν δέχτηκαν χθες το απόγευμα, ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος της Κ.Ε. Χρίστος Πιλάλης και οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στην Ερμιόνη στην προσυνεδριακή τους διαδικασία, στην προσπάθεια να μην κλείσει το τοπικό υποκατάστημα του ΙΚΑ. 

Επί τρία τέταρτα ο Δήμαρχος, ο τοπάρχης Ερμιόνης, οι επικεφαλής των αντιπολιτευόμενων δημοτικών παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι, επαγγελματίες, ο διευθυντής και οι υπάλληλοι του οργανισμού, πολίτες, έβαλλαν κατά της απόφασης που διατάζει τη μετατροπή του ΙΚΑ Κρανιδίου σε γραφείο κοινωνικής ασφάλισης που θα απασχολεί στην καλύτερη τρεις υπαλλήλους και θα διεκπεραιώνει έλάχιστες εργασίες και πράξεις σε σχέση με σήμερα. 

Για διαμαρτυρία στην αντικοινωνική αυτή απόφαση, όταν μιλάγε ο Υφυπουργός Μπαλάφας στην κομματική εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος πήγε μόνο ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, χθες η αντίδραση στα σχέδια της Διοίκησης του ΙΚΑ ήταν συντονισμένη, εντονότερη και ο αντίκτυπος της μεγαλύτερος. Εντωμεταξύ, δεν υπήρξε απάντηση από τους συμμετέχοντες στο κυβερνών κόμμα στο ερώτημα γιατί πρέπει να κλείσει το ΙΚΑ στο Κρανίδι. 

Όμως, είναι δυνατόν στις 17 Οκτώβρη, ημέρα που καταργούν το ΙΚΑ να μην συμβεί αυτή η εξελιξη που θα υποβαθμίσει περαιτέρω την Ερμιονίδα, αν μέχρι τότε ο κόσμος και η αυτοδιοίκηση κλιμακώσουν την προσπάθεια.


Ο αγώνας είναι δίκαιος και για αυτό οι κάτοικοι θα νικήσουν!

Βαγγέλης Ντάνης 
μέλος της Περιφερειακής Παράταξης Πελοπόννησος Πρώτα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ