ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Έναρξη εγγραφών στις ακαδημίες καλαθοσφαίρισης του "Ναύπλιο 2010"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:12:00 μ.μ. | |
Έναρξη εγγραφών στις ακαδημίες καλαθοσφαίρισης του "Ναύπλιο 2010"
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

με πολύ όρεξη και διάθεση για δουλειά, σας καλωσορίζουμε στα τμήματα υποδομής για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 του Συλλόγου μας, ΝΑΥΠΛΙΟ 2010.

Το όραμά μας είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης «κυψέλης» αθλητισμού – πολιτισμού για την ανάδειξη και την καλύτερη αξιοποίηση των ταλέντων που υπάρχουν και θα αναδειχθούν στο μέλλον.

Πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι η αναβάθμιση των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης μέσω της καλύτερης οργάνωσης όλων των τμημάτων, ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος μας που είναι η προώθηση των αθλητών της πόλης μας και του Δήμου μας για την στελέχωση της ομάδας. Ήδη, παίκτες από τα τμήματα Εφήβων και παίδων, προπονούνται και αγωνίζονται στην αντρική ομάδα.

Φιλοδοξούμε ότι όλο και περισσότεροι νέοι θα ασχοληθούν και θα αγαπήσουν το Basketball, δίνοντάς τους ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για διάκριση και εξέλιξη.

Συνοδοιπόροι στην προσπάθεια συλλόγου και αθλητών, οι γονείς των ακαδημιών, που έχουν ήδη αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται. Περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους την διοίκηση και την προπονητική ομάδα και τους οφείλουμε γι’ αυτό, ένα θερμό ευχαριστώ.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

σας ευχόμαστε καλή σχολική και αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΝΑΥΠΛΙΟ 2010

Ο Πρόεδρος
Αναστάσιος Μπιμπής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ