ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

23 η Πανελλήνια συγκέντρωση Africa Twin Club Hellas 2016 στο Δρέπανο Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:39:00 μ.μ. |
23 η Πανελλήνια συγκέντρωση Africa Twin Club Hellas 2016 στο Δρέπανο Αργολίδας
 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ελληνική λέσχη μοτοσικλέτας ΑΦΡΙΚΑ ΤΟΥΙΝ πραγματοποιεί την 23η πανελλήνια συγκέντρωσης της το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2016 στην Αργολίδα.

Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει έτσι ώστε οι επιλογές της διαμονής των συμμετεχόντων να καλύπτουν όλες τις επιθυμίες και τα βαλάντια του καθενός.

Η Διαμονή τους θα γίνει στο Camping TritonII, και στο ξενοδοχείο Triton το οποίο διαθέτει πισίνα και βρίσκεται 500m πίσω απ’ το camping.

Το Σάββατο το βράδυ θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Party στο Cafe-Bar που βρίσκεται μέσα στο camping.

H Ελληνική λέσχη μοτοσικλέτας ΑΦΡΙΚΑ ΤΟΥΙΝ ιδρύθηκε το 1994 και ήδη αριθμεί πάνω από 450 μέλη.Οι σκοποί που αναφέρονται στο καταστατικό μεταξύ άλλων είναι, η προώθηση της ιδέας του μοτοσυκλεττισμού, η βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας (οδικό δίκτυο, σήμανση, εκπαίδευση οδηγών...) η δημιουργία και σύσφιξη σχέσεων με ανάλογες λέσχες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, η οργάνωση εκδηλώσεων για τα Μέλη, όπως: εκδρομές, ενημερωτικά σεμινάρια σε θέματα οδήγησης και τεχνικά, οργανωμένη συμμετοχή σε εκδηλώσεις άλλων Λεσχών κλπ. 

Μεγάλη σημασία δίνεται στην οργάνωση ομαδικών εκδρομών με σκοπό την εξερεύνηση του φυσικού πλούτου της χώρας μας και όχι μόνο. Επίσης να σημειωθεί ότι η λέσχη (σε συνεργασία με την αντίστοιχη λέσχη της Θεσσαλονίκης) είναι από τι πρώτες στην Ελλάδα που έχει δική της ιστοσελίδα (από το 1998). 

Η διεύθυνση στο διαδίκτυο και για τις δύο λέσχες είναι η ακόλουθη:http://www.africatwin.gr.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ