ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Συννεφιά με πιθανότητα βροχής – Στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:13:00 π.μ. |
Συννεφιά με πιθανότητα βροχής – Στους 26 βαθμούς η θερμοκρασία
 Σήμερα Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα ή όμβρους στο Κεντρικό Ιόνιο και στα ηπειρωτικά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 19 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 24 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 26, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 25 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 24 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 26 βαθμού Κελσίου.

ΟΙ άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, στο Κεντρικό και Νότιο από βόρειες διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί, επίσης με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ