ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

26 Οκτωβρίου οριστικά οι εκλογες στην ΕΠΟ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:44:00 π.μ. |
 26 Οκτωβρίου οριστικά οι εκλογες στην ΕΠΟ
 Στις 26 Οκτωβρίου θα γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ έπειτα από τη χθεσινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ομοσπονδίας, που κατά πλειοψηφία απέρριψε την προσφυγή έξι Ενώσεων (Μακεδονίας, Σάμου, Αιτωλοακαρνανίας, Γρεβενών, Θεσσαλίας και Ανατολικής Αττικής), οι οποίες ζητούσαν την ακύρωση τόσο της απόφασης τέλεσης της εκλογικής γενικής συνέλευσης, όσο και αυτής που έχει προσδιοριστεί να γίνει στις 14/10 με θέμα την εκλογή της εκλογικής επιτροπής.

Βασικό τους επιχείρημα ήταν ότι οι αποφάσεις για τις ημερομηνίες των γενικών συνελεύσεων ελήφθησαν χωρίς η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να έχει νόμιμη σύνθεση.

Εντός των ημερών, Ενώσεις που ανήκουν στην αντιπολίτευση θα προσφύγουν εκ νέου στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να ζητήσουν τον διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ, έχοντας ως επιχείρημα ότι στις 5/10 λήγει η θητεία της παρούσας διοίκησης, η οποία προέκυψε από τις εκλογές που έγιναν στις 6/10/2012 και επομένως θα πρέπει να διοριστεί προσωρινή διοίκηση.

Στο μεταξύ, χθες, συνεδρίασε το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Στ. Κοντονή, ο οποίος έδωσε παράταση μόλις 20 ημερών, έως τις 20 Οκτωβρίου, για τη λειτουργία της κάρτας φιλάθλου, παρά τα αιτήματα για μεγαλύτερο διάστημα. Επίσης, επιβεβαίωσε ότι στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο προβλέπεται η θεσμοθέτηση ποσοστού υπέρ της Σούπερ Λίγκας από τις στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Ακόμη, με αφορμή τις παρατηρήσεις των εκπροσώπων του ΟΣΦΠ και της ΑΕΛ περί «ασυμβίβαστου» στη σχέση του ΟΠΑΠ με την ΑΕΚ, λόγω του Δ. Μελισσανίδη, και περί «αθέμιτου ανταγωνισμού» ως προς το θέμα των επιχορηγήσεων, ο υφυπουργός Αθλητισμού είπε ότι για το θέμα υπάρχουν αποφάσεις της ΕΕΑ και του ΣτΕ ενώ όσον αφορά τη μετοχική σύνθεση του ΟΠΑΠ δήλωσε ότι αρμόδιο είναι το υπουργείο Οικονομικών.

Τέλος, συζητήθηκε το θέμα των σχέσεων με τη NOVA, αφού οι ΠΑΕ δεν έχουν εισπράξει τα χρήματα που ανέμεναν. Υπήρξε πρόταση περί απαγόρευσης μετάδοσης των αγώνων της έκτης αγωνιστικής. Αποφασίστηκε οι αγώνες να μεταδοθούν κανονικά και οι όποιες αντιδράσεις να κλιμακωθούν από την επόμενη εβδομάδα, εφόσον η εκκρεμότητα παραμείνει.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ