ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια επτά κλοπές στο Ναύπλιο - Δράστης ένας 27χρονος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:27:00 μ.μ. |
Εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια επτά κλοπές στο Ναύπλιο - Δράστης ένας 27χρονος
 Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, επτά περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπής σε οικίες, στο Ναύπλιο και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη σήμερα (6.9.2016) το πρωί στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, εξακριβώθηκε ότι ο 27χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 23.8.2016 έως και χθες (5.9.2016), στο Ναύπλιο Αργολίδας και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, διέπραξε συνολικά τρεις κλοπές και τέσσερις απόπειρες κλοπής σε οικίες.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, χρυσαφικά και χρήματα, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στις -2.700- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Ο 27χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ