ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου η νεκρώσιμος ακολουθία του ήρωα καταδρομέα Ευάγγελου Τσάκωνα στο Κολιάκι Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:00:00 μ.μ. |
Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου η νεκρώσιμος ακολουθία του ήρωα καταδρομέα Ευάγγελου Τσάκωνα στο Κολιάκι Αργολίδας
 Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία αλλά και ο ενταφιασμός των οστών του ήρωα καταδρομέα Ευάγγελου Τσάκωνα στην γενέτειρά του το Κολιάκι Αργολίδας.

Ο ήρωας καταδρομέας Ευάγγελος Τσάκωνας έπεσε κατά την επιχείρηση "Νίκη" στην Κύπρο όπου κατέπεσε το ελληνικό αεροσκάφος NORATLAS το οποίο μετέφερε καταδρομείς για την αναχαίτιση των τουρκικών δυνάμεων εισβολής πριν 42 χρόνια.

Τα (φίλια) αντιαεροπορικά τους χτύπησαν ενώ προσέγγιζαν το αεροδρόμιο της Λευκωσίας και το αεροπλάνο τους συνετρίβη στην Μακεδονίτισσα. Οι 16 από τους επιβαίνοντες έμειναν εκεί, 42 ολόκληρα χρόνια, μαζί με το αεροπλάνο, να φυλούν τα αδέρφια τους στο Τύμβο που στήθηκε εκεί για θυμίζει σε όλους το αίμα και τις θυσίες των παλικαριών που στάθηκαν απέναντι στον Αττίλα το μαύρο καλοκαίρι του 1974.

Τώρα, ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στα σπίτια τους, να έχουν τις πρέπουσες τιμές, να έχουν ένα καντήλι και να δώσουν στους συγγενείς τους την δυνατότητα να τους θυμιάζουν… Να έχουν ένα τάφο να πηγαίνουν…

Η νεκρώσιμος ακολουθία για τον ήρωα καταδρομέα Ευάγγελου Τσάκωνα θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Κολιακίου  και ο ενταφιασμός των οστών στην συνέχεια δίπλα από τον Ιερό Ναό στο κοιμητήριο του χωριού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ