ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές και ένας εμπρησμός σε όχημα στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:17:00 π.μ. |
Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές και ένας εμπρησμός σε όχημα στην Αργολίδα
 Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, τρεις περιπτώσεις κλοπών, οχήματος, σε κατάστημα και σε βάρος ημεδαπών, καθώς και μία περίπτωση εμπρησμού σε όχημα, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας.


Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρεις  ημεδαποί, δύο 20χρονοι και ένας 19χρονος.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και εμπρησμό.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, την 21.8.2016, στο Άργος Αργολίδας και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, διέπραξαν μία περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπών, μία περίπτωση διάρρηξης- κλοπής σε κατάστημα ημεδαπού, καθώς και μία περίπτωση κλοπής οχήματος ημεδαπής.

Επιπλέον όπως προέκυψε, οι ανωτέρω, την 21.8.2016, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, προκάλεσαν πυρκαγιά στο όχημα που είχαν αφαιρέσει προηγουμένως, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ