ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:13:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Στις πληγείσες από τη θεομηνία περιοχές της Λακωνίας, θα επισκεφθούν σήμερα οι υπουργοί Τόσκας και Σπίρτζης για να δουν από κοντά τη βιβλική καταστροφή.

-Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ηλικιωμένη στο νοσοκομείο Σπάρτης. Χθές στη 1.00 το μεσημέρι γείτονες ειδοποίησαν την Π.Υ. πως υπάρχουν καπνοί και έντονη μυρωδιά σε σπίτι στην οδό Λυκούργου στη Σπάρτη. Οι πυροσβέστες μπαίνοντας στο διαμέρισμα εντόπισαν την ηλικιωμένη- κατάκοιτη- στο κρεββάτι σε κρίσιμη κατάσταση και πυρκαγιά να έχει εκδηλωθεί απο άγνωστη αιτία.

-Το 4ο Πανελλήνιο συνέδριο με θέμα «Οικονομικές και Νομικές παράμετροι του Ελληνικού Τουρισμού» θα γίνει απο 14 έως 17 Σεπτεμβρίου στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο της Τρίπολης.

-Η Ελληνική Παιδοπνευμονολογική Εταιρία οργανώνει το 23ο μετεκπαιδευτικό της Συμπόσιο στο Πόρτο Χέλι απο 23 έως 26 Σεπτεμβρίου.

–«Αρκαδίας Μοναδικότητα. Ταυτότητα του τόπου και σύγχρονες τεχνολογικές προκλήσεις». Αυτό είναι το θέμα της ημερίδας που οργανώνει το ΤΕΕ Πελοποννήσου στις 17 Σεπτέμβρη στην Τρίπολη. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 9.30 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο.

–Σχολικό παζάρι απο το χαμόγελο του παιδιού θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου.

– Το 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή θα γίνει στην Τρίπολη το Σάββατο στις 11.00 το πρωί στην Πλατεία Πετρινού.

–Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Νεμέας τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 7.00 το απόγευμα.

– Άγιο είχε ένας 79χρονος οδηγός Ι.Χ., αγροτικού αυτοκινήτου, χθες στην Μονεμβάσια. Ξεκίνησε απ’ την νέα πόλη να πάει στην καστροπολιτεία και για άγνωστους λόγους το αυτοκίνητο, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό, 50 μέτρων. Ο 79χρονος, βγήκε χωρίς κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Αυτό θα πει τύχη!

– Η επέκταση του προαστιακού στο Λουτράκι είναι το θέμα το οποίο συζητείται εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχει ένα θέμα το οποίο πρέπει να ξεπεραστεί και αυτό είναι ότι δίπλα στις γραμμές υπάρχουν σπίτια και επιχειρήσεις. Ο Δήμαρχος Λουτρακίο-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, κ. Γιώργος Γκιώνης, τοποθετήθηκε γι’ αυτό το ζήτημα χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο.
– Με μια σειρά εκδηλώσεων, ανοίγει σήμερα τις πύλες του ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Νεμέας Κορινθίας για τους παραγωγούς (Τρύγος 2016).

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ