ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού – Πού θα «χτυπήσουν» τις επόμενες ώρες οι καταιγίδες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:31:00 π.μ. |
Ραγδαία επιδείνωση του καιρού – Πού θα «χτυπήσουν» τις επόμενες ώρες οι καταιγίδες
 Ο καιρός φαίνεται πως θα μας δείξει «τα δόντια» του τις επόμενες ημέρες, καθώς έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, όπου δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, θυελλώδεις άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά, για σήμερα στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπονται σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις στα νότια βαθμιαία έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα ανατολικά.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη
λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων, κυρίως έως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως έως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, όπου ενδέχεται τα φαινόμενα να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα πρόσκαιρων ασθενών βροχών κυρίως τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Σε κλοιό κακοκαιρίας από Δευτέρα η χώρα

Σημαντική μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας και από τα βορειοδυτικά με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς άνεμους (6-7 μποφόρ) και πτώση της θερμοκρασίας. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, ενδέχεται στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο και πιθανώς τη δυτική Στερεά να εκδηλωθούν τα προαναφερθέντα φαινόμενα πρόσκαιρα και την Κυριακή (18-09-2016).

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Τη Δευτέρα (19-09-2016)
τα νησιά του Ιόνιου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά η Μακεδονία, η Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα οι υπόλοιπες ηπειρώτικες περιοχές.

2. Την Τρίτη (20-09-2016)

τα νησιά του Ιόνιου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος, η Θράκη, η ανατολική νησιωτική χώρα και πιθανώς πρόσκαιρα οι υπόλοιπες ηπειρώτικες περιοχές. Από το απόγευμα προβλέπεται σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).



Read more: http://www.newsbomb.gr/kairos/story/728725/prosoxh-ragdaia-epideinosi-toy-kairoy-poy-tha-xtypisoyn-se-liges-ores-kataigides-kai-xalazi#ixzz4KaPl2HDI
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ