ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Δημήτρης Σφυρής σε Μπαλάφα: Αστεία πράγματα η κατάργηση του ΙΚΑ και η δημιουργία Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης στο Κρανίδι (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:59:00 μ.μ. |
Δημήτρης Σφυρής σε Μπαλάφα: Αστεία πράγματα η κατάργηση του ΙΚΑ και η δημιουργία Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης στο Κρανίδι (βίντεο)Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο Ναύπλιο στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου με τον υφυπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα και τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα για το θέμα της κατάργησης του ΙΚΑ Κρανιδίου.

Ο κ. Σφυρής είχε την διαβεβαίωση από τον κύριο Μπαλάφα (αν και δεν είναι ο αρμόδιος υπουργός) πως θα μεταφέρει στον διοικητή του ΙΚΑ το πρόβλημα, ενώ σε συνεντευξη του ανέφερε: "Αυτή την στιγμή υπάρχουν 5.000 ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ στην Ερμιονίδα συν τους συνταξιούχους που θα ταλαιπωρούνται ..., αστεία πράγματα η κατάργηση του ΙΚΑ και η δημιουργία Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης,... για ποιον δημοκρατικό διάλογο μιλάμε και διαβουλεύσεις;...πρωτεύει η εξυπηρέτηση του πολίτη..."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ