ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Γύρος Πελοποννήσου με εκκίνηση από την Ολυμπία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:37:00 μ.μ. |
Γύρος Πελοποννήσου με εκκίνηση από την Ολυμπία
 Η ομάδα Scuderia Triskelion σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Πυθαγόρας και την ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) και την υποστήριξη του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά στην Πελοπόννησο, την Περιήγηση Κλασσικών Αυτοκινήτων με την ονομασία «Tour du Peloponnese» το διάστημα από 02 έως 08 Οκτωβρίου 2016.

Στόχος της δράσης αυτής είναι οι συμμετέχοντες να απολαύσουν τα ιστορικά μνημεία και τα υπέροχα τοπία που η Πελοπόννησος προσφέρει σε αφθονία και παράλληλα να περιηγηθούν με ασφάλεια σε επιλεγμένες διαδρομές. 

Έχει ήδη εξασφαλιστεί η συμμετοχή διακεκριμένων ξένων και ελληνικών πληρωμάτων, πλησιάζοντας συνολικά τις 20 συμμετοχές. Το «Tour du Peloponnese» είναι η μεγαλύτερη ετήσια διοργάνωση κλασσικού αυτοκινήτου σε χρονική διάρκεια και χιλιομετρική απόσταση στην Ελλάδα και φιλοδοξεί να καταστεί το μεγαλύτερο event του είδους στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η Τελετή Έναρξης του αγωνιστικού μέρους της διοργάνωσης έχει προγραμματισθεί να λάβει χώρα στην Αρχαία Ολυμπία, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου (ώρα 12:00-13:00) ενώ θα προηγηθεί περιήγηση των συμμετεχόντων στον Αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ