ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Αισιοδοξία Μπέλου και κάλεσμα στον κόσμο του Παναργειακού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:51:00 π.μ. | |
Αισιοδοξία Μπέλου και κάλεσμα στον κόσμο του Παναργειακού
 Η θετική εμφάνιση το απόγευμα της Κυριακής στον πρώτο αγώνα του Πρωταθληματος αποτέλεσε ένεση ψυχολογίας για την οικογένεια του Παναργειακού, που μόλις τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου μπόρεσε να ξεκινήσει μία υπερπροσπάθεια για ανταγωνιστική και αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου. 

Οι «λύκοι» γνώρισαν την ήττα με 1-0 από την Παναχαϊκή, ωστόσο οι υπεύθυνοι του πράσινου συλλόγου έμειναν ικανοποιημένοι από το πρόσωπο που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, ο Γιώργος Μπέλλος δεν δίστασε να εκφράσει την αισιοδοξία του για τη συνέχεια, στις δηλώσεις που παραχώρησε στο pamebala.gr

Παράλληλα, ευχαρίστησε την Παναχαϊκή για τη φιλοξενία της, απηύθυνε εμφατικό κάλεσμα προς τους φιλάθλους του Παναργειακού και ευρύτερα τον κόσμο του Άργους, προκειμένου να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια με κάθε τρόπο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους ανθρώπους που παλεύουν για την ομάδα από μία θέση στο διοικητικό συμβούλιο.

Αρχικά, ο πρόεδρος των πράσινων σχολίασε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας στην Πάτρα. Μέσα σε τρεις μέρες χτίστηκε μία ομάδα, που κοίταξε στα... μάτια την Παναχαϊκή. Η παρουσία μας στο παιχνίδι της Κυριακής με κάνει να είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Παναχαϊκής και, προσωπικά, τον κ. Κώστα Κατσουράνη για τη φιλοξενία τους. Είναι ένας άνθρωπος που αξίζει τον κόπο να βρίσκεται στο ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Καλώ τους φιλάθλους του Παναργειακού και όλο τον κόσμο του Άργους να έρθουν δίπλα μας και να στηρίξουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια που κάνουμε. Πρέπει να καταλάβουν όλοι πως δεν μπορεί να είναι υπόθεση ενός προσώπου, όποιο κι αν είναι αυτό, η παρουσία της ομάδας σε μία εθνική κατηγορία. Ο κόσμος του Παναργειακού έχει αποδείξει στα δύσκολα πως βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και το ίδιο πιστεύω ότι θα κάνει και τώρα».

Τέλος, ο Γιώργος Μπέλλος ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που στελεχώνουν μαζί μου τη διοίκηση, τον κ. Χρήστο Μαντά, τον κ. Νίκο Βαρελά, τον κ. Θανάση Σαμαρτζή, τον κ. Γιώργο Καλαλά, τον κ. Βασίλη Μιτσιάκο, για τον αγώνα που κάνουν, ώστε να σταθεί στα πόδια της αυτή η ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω, επίσης, τον αφανή εργάτη του Παναργειακού με όλες τις διοικήσεις, τον κ. Γιάννη Κουτάλη, όπως επίσης και τον γενικό μας αρχηγό, κ. Σταύρο Κρεμαστιώτη. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Πηγή: pamebala.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ