ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Απάντηση Πολάκη σε Ανδριανό για τη συνέχιση λειτουργίας του Νοσοκομείου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:22:00 μ.μ. | |
Απάντηση Πολάκη σε Ανδριανό για τη συνέχιση λειτουργίας του Νοσοκομείου Ναυπλίου
 Στις 7597/20-8-2016 και 7208/22-7-2016 Ερωτήσεις που είχε καταθέσει στη Βουλή ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός με θέμα την ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας του Νοσοκομείου Ναυπλίου απάντησε ο αν. Υπουργός Υγείας κ. Π. Πολάκης.

Στην Απάντηση του Υπουργού αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

“Προκειμένου να γίνει πρόσληψη ιατρών απαιτείται προκήρυξη. Οι θέσεις των ιατρών κλάδου ΕΣΥ προκηρύσσονται με απόφαση του Διοικητή του κάθε Νοσοκομείου ή του Διοικητή της οικείας ΥΠΕ εάν πρόκειται για θέσεις των μονάδων υγείας που υπάγονται στην αρμοδιότητά τους.

Για την προκήρυξη θέσεων ιατρών κλάδου ΕΣΥ απαιτείται προηγούμενη έγκριση του Υπουργού Υγείας, κατά τα οριζόμενα στις διατάξεις του άρθρου 35 του Ν. 4368/2016. Ήδη έχει εκδοθεί έγκριση από την 6η ΥΠΕ για την πλήρωση θέσης των νοσοκομείων της αρμοδιότητάς της,σ τα οποία συμπεριλαμβάνεται και το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας.

Ειδικότερα, για το ως άνω νοσοκομείο, δόθηκε με την υπ' αριθμ. Α2α/ΓΠ/οικ.29247/26-4-2016 απόφαση για προκήρυξη των παρακάτω θέσεων:
ΓΝ Αργολίδας (ΝΜ Ναυπλίου
Παιδοψυχιατρικής (για το κέντρο Ψυχικής Υγείας)
Επιμελητή Β'
Καρδιολογίας
Επιμελητή Β'
Αναισθησιολογίας
Επιμελητή Β'
Ψυχιατρικής (για το κέντρο Ψυχικής Υγείας)
Επιμελητή Β'
ΓΝ Αργολίδας (ΝΜ Άργους)
Ψυχιατρικής
Επιμελητή Β'
Παιδιατρικής
Επιμελητή Β'
Παθολογίας
Επιμελητή Β'
Χειρουργικής
Επιμελητή Β'


Όσον αφορά στις διοικητικές υπηρεσίες του ΓΝ Αργολίδας, σας ενημερώνουμε ότι οι ανακατανομές των διοικητικών λειτουργιών ουδεμία σχέση έχουν με σχέδιο υποβάθμισης ή και κατάργησης της ΝΜ Ναυπλίου.

Αντίθετα, από τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ έχει δρομολογηθεί σχέδιο για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του συνόλου των 250 οργανικών κλινών του ΓΝ Αργολίδας, σχέδιο που θα προσδιορίζει με σαφήνεια τον ρόλο των δύο Νοσοκομειακών Μονάδων (Άργους και Ναυπλίου) και θα τεθεί σε διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ