ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε. με επικεφαλής το μέλος της Π.Γ., Θανάση Πετράκο, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του ΙΚΑ Κρανιδίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:30:00 μ.μ. |
Αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε. με επικεφαλής το μέλος της Π.Γ., Θανάση Πετράκο, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του ΙΚΑ Κρανιδίου
 Αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε Αργολίδας με επικεφαλής το μέλος της Π.Γ. της Λαϊκής Ενότητας, Θανάση Πετράκο, παραβρέθηκε σήμερα στη μεγάλη συγκέντρωση στο Κρανίδι Ερμιονίδας, ενάντια στο κλείσιμο του τοπικού υποκαταστήματος του ΙΚΑ.

Ο. Θ. Πετράκος στο χαιρετισμό του τόνισε:


«Χαιρετίζουμε την κινητοποίηση του δήμου και όλων των φορέων της περιοχής και είμαστε στο πλευρό σας.

Δυστυχώς, ο κ. Τσιπρας και στο θέμα αυτό, υλοποιεί την απόφαση Σαμαρά του 2013 και κλείνει το ΙΚΑ Κρανιδίου, υποβάλλοντας τους πολίτες της περιοχής σε μεγάλη ταλαιπωρία και έξοδα, υποχρεώνοντας τους να διανύουν 160 χλμ. μέχρι το Ναύπλιο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Τα μνημόνια και οι μνημονιακές πολιτικές ακόμα μια φορά, επιβεβαιώνεται ότι διαλύουν όλες τις κοινωνικές δομές και τις δημόσιες υπηρεσίες.

Η λύση βρίσκεται στην ανατροπή των μνημονίων και των μνημονιακών πολιτικών.

Συνεχίστε τον αγώνα σας ενωμένοι. Η ΛΑ.Ε. είναι και θα είναι στο πλευρό σας.

Ζητάμε από την κυβέρνηση και τον διοικητή του ΙΚΑ, να ακυρώσουν την αντικοινωνική αυτή απόφαση και να συνεχίσει τη λειτουργία του ΙΚΑ Κρανιδίου. Τέλος ζητάμε να υπάρχει στο Κρανίδι υποκατάστημα πλήρως στελεχωμένο, του νέου ενιαίου φορέα κοινωνικής ασφάλισης».

Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.

30/9/2016



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ