ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Γ. Κουρής: Με εντολές ΠΑΣΟΚ-ΝΔ οι τράπεζες δανειοδοτούσαν τα ΜΜΕ - Της Π@τ@ν@ς γινότανε (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:10:00 μ.μ. | |
Κουρής: Με εντολές ΠΑΣΟΚ-ΝΔ οι τράπεζες δανειοδοτούσαν τα ΜΜΕ - Της Π@τ@ν@ς γινότανε (βίντεο)
 Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για τη σχέση ΜΜΕ- τραπεζών – πολιτικής εξουσίας τα προηγούμενα χρόνια , ήταν ο εκδότης Γιώργος Κουρής ο οποίος κατέθεσε , ως μάρτυρας, στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα ΄΄θαλασσοδάνεια΄΄ που πήραν ΜΜΕ και πολιτικά κόμματα.

Ο κ. Κουρής απαντώντας σε ερωτήσεις του βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ –και μέλους της επιτροπής- Γιάννη Γκιόλα περιέγραψε , με γλαφυρότητα και με πολλά παραδείγματα μάλιστα, με ποιο τρόπο λειτουργούσε , για χρόνια, το ΄΄τρίγωνο΄΄ εξουσίας- ΜΜΕ – Τραπεζών που χορηγούσαν , αφειδώς, δάνεια πολλών εκατομμυρίων χωρίς εγγυήσεις , παρά μόνο με πολιτική κάλυψη.

Ο κ. Γκιόλας ρώτησε τον κ. Κουρή , εκ των ιδιοκτητών του καναλιού ALTER αναφορικά με τις μεγάλες δανειοδοτήσεις που λάμβανε ο σταθμός, αν δίνονταν εγγυήσεις, που απέβλεπαν οι Τράπεζες χορηγώντας εκατομμύρια χωρίς να διασφαλίζουν τα συμφέροντα τους, πως το ALTER μπήκε στο χρηματιστήριο , αν γίνονταν από τους ιδιοκτήτες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου κλπ, τι έκανε η Τράπεζα της Ελλάδας κλπ

Ο κ. Κουρής έκανε λόγο για μια κατάσταση ανεξέλεγκτη όπου οι Τράπεζες εκτελούσαν εντολές της εκάστοτε κυβέρνησης ( ΝΔ – ΠΑΣΟΚ)χωρίς εγγυήσεις , με αποτέλεσμα δάνεια πολλών εκατομμυρίων να μην επιστραφούν ποτέ..

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί…
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ