ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Γιάννης Γκιόλας: Πολλές οι δράσεις, μεγάλες οι ευκαιρίες από το ΕΣΠΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:03:00 π.μ. | |
Γιάννης Γκιόλας: Πολλές οι δράσεις, μεγάλες οι  ευκαιρίες από το ΕΣΠΑ
" Έργαλείο ανάπτυξης της οικονομίας με τεράστιες ευκαιρίες για μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας" χαρακτηρίζει το πρόγραμμα ΕΣΠΑ ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας.

Σε δήλωση του ο βουλευτής του νομού τόνισε ότι μέσα από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020 δημιουργούνται προϋποθέσεις για πραγματική ανάπτυξη , καθώς επιχορηγούνται δραστηριότητες -και δίνονται ευκαιρίες- σε πολλά επίπεδα που θα καταπολεμήσουν την ανεργία, θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας , θα υποστηριχθούν αποφασιστικά νέοι επιστήμονες και γενικότερα θα αλλάξει , σταδιακά, προς το καλύτερο η εικόνα της οικονομίας ΄΄.

Με κεντρικό σύνθημα ΄΄Δράσεις για σένα, έργα για όλους΄΄, το ΕΣΠΑ μέχρι το 2020 θα ενισχύσει τομείς όπως η ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, εκπαίδευση-δια βίου μάθηση, μεταρρύθμιση δημόσιου τομέα, ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η νεοφυής επιχειρηματικότητα , κατάρτιση –πιστοποίηση εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα κλπ.

Πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους δίνονται καθημερινά από την ιστοσελίδα www.espa.gr και από τις τηλεφωνικές γραμμές 210-3726011 και 210-3726021 , τις ωρες 9πμ-5μμ.

Στους παρακάτω συνδέσμους σε μορφή pdf, θα βρείτε ενδιαφέρον ενημερωτικό υλικό από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.









ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ