ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Συντομες Ειδήσεις απο την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:07:00 π.μ. |
Συντομες Ειδήσεις απο την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Κουκουλοφόροι που φορούσαν και γάντια μπήκαν στο σπίτι 73 χρονου στην Ποταμιά Μεγαλόπολης και αφού τον ακινητοποίησαν τον λήστεψαν. Αναζητούνται απο την Αστυνομία.


– Ο Φιλοτεχνικός όμιλος Τρίπολης οργανώνει εργαστήρι φωτογραφίας και καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή.

– Με αφορμή την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί αύριο η γιορτή του Γουρουνοκυνηγού στο Μαίναλο, από τον σύλλογο κυνηγών Αρκαδίας.

-Κανονικά θα λειτουργήσει και φέτος το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στην Τρίπολη. Οι εγγραφές λήγουν στις 30 Σεπτεμβρίου.

-Υπογράφηκαν χθες απο τον υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, η απόφαση για παράταση 6 μηνών της καταβολής των φορολογικών υποχρεώσεων των κατοίκων των περιοχών που επλήγησαν απο την θεομηνία και έχασαν τις περιουσίες τους. Μεταξύ ατών είναι περιοχές της Μεσσηνίας, της Λακωνίας, της Ηλείας αλλά δεν έγινε αναφορά και ανακοίνωση για την Αργολίδα.


– Για κατοχή, διανομή και παραγωγή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων, συνελήφθη ένας 46χρονος από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Σπάρτης. Συγκεκριμένα, η αστυνομία Κύπρου, ενημέρωσε τις ελληνικές δικαστικές αρχές ότι υπάρχει διακίνηση πορνογραφικού υλικού και με θύματα μικρά παιδιά από Έλληνα στην περιοχή της Πελοποννήσου. Έγινε έρευνα στο σπίτι του δράστη, όταν βρέθηκαν ένας σκληρός δίσκος και ένας υπολογιστής. Τα στοιχεία αποδεικνύουν την εμπλοκή του δράστη στην υπόθεση και σήμερα θα οδηγηθεί στον Ανακριτή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ