ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ βύσμα... που βγήκε από την πρίζα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:45:00 μ.μ. |
ΤΟ βύσμα... που βγήκε από την πρίζα

 Να ξεκαθαρίσω από την αρχή πως τον κύριο Ανδριανό Δήμα (Μπακέτο) δεν τον γνωρίζω παρά μόνο εξ όψεως και μια δυο φορές έχουμε πει απλά ένα γεια. Έχω ακούσει πολλά για τον ίδιο και τα περισσότερα αφορούν την πραγματικά μεγάλη ικανότητα του να "εξυπηρετεί" κόσμο και ψηφοφόρους του.  Είναι η ορισμός της λέξης "βύσμα" ο άνθρωπος και αυτό του το αναγνωρίζουν φίλοι και εχθροί.


Το θέμα όμως ρε "κουμπάρε" είναι αν η συγκεκριμένη πρακτική παλιάς κοπής πολιτικών, σήμερα μπορεί να λειτουργήσει σε μια κοινωνία που στενάζει ή δημιουργεί περισσότερες ανισότητες ανάμεσα στους γνωστούς του κ. Μπακέτου και τους... άλλους.

Δεν ξέρω με πιο σκεπτικό βγήκαν τελειωμένοι πολιτικά φίλοι του να τον υπερασπιστούν ή μάλλον ξέρω και θα το μάθετε και ΄σεις μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές αν το κουτουρίσουν, αλλά καλό θα ήταν οι φίλοι του αυτοί, να σκεφτούν πως αν ο κ Μπακέτος έχει εξυπηρετήσει 2 ή 2 χιλ. ψηφοφόρους του, την ίδια στιγμή έχει αφήσει στην απ έξω άλλους 15 χιλιάδες που ανάμεσά τους μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι με μεγαλύτερες ανάγκες.

Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί οι ψηφοφόροι* του κυρίου αυτού μπορούν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία με χαρτιά απορίας και εγώ όχι,  γιατί το παιδί του ψηφοφόρου του μπορεί να μετατίθεται σε οποία στρατιωτική μονάδα γουστάρει και το δικό μου όχι.

Αν αυτό θέλουν οι κύριοι που βγαίνουν καθημερινά με μπουρδολογίες και πετώντας την μπάλα στην εξέδρα, λέγοντας πως δεν τα έχει "πάρει" ποτέ, τότε να βγουν να το πουν ανοιχτά πως θέλουν τέτοιους συνεργάτες και να τους χαίρονται!

Εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει από κανέναν να λέει πως ο κ. Μπακέτος χρηματίζεται, αλλά το ότι εκλέγεται πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος, αυτό κατά τα λεγόμενα του ίδιου (υπάρχει και σε βίντεο) δεν είναι η ανταμοιβή του στις εξυπηρετήσεις που κάνει;

Κάνει εξυπηρετήσεις ο κ. Μπακέτος και του οφείλει ο εκάστοτε Δήμαρχος την εκλογή του, πολύ ωραία,... αυτό τι σημαίνει, οτι θα πρέπει να ανέχεται ο οποιοσδήποτε Δήμαρχος "τις εξυπηρετήσεις" εις βάρος των υπολοίπων;

Ακόμα και αργά δεν πρέπει να βγεί από την πρίζα ΤΟ βύσμα...

Αλλά πως θα καρπωθούν οι τελειωμένοι πολιτικά φίλοι του, τους ψηφοφόρους του για να ζωντανέψουν πάλι, να αποκτήσουν υπόσταση πολιτική;

Αγκαλιαζοντας τον και μαζί με αυτόν τους εξυπηρετούμενους ψηφοφόρους του για να τους ξανά-εξυπηρετήσουν!!!

*Φήμες πως οι ψηφοφόροι του κ. Μπακέτου είναι οι περισσότεροι "εξαθλιωμένοι" ΡΟΜΑ, λέτε να παίζει κάποιο ρόλο... ή μήπως σας λέει κάτι!

Γ.Ρ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ