ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Γιάννης Μανιάτης στους "Αταίριαστους" του ΣΚΑΙ (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:07:00 μ.μ. | |
Ο Γιάννης Μανιάτης στους "Αταίριαστους" του ΣΚΑΙ (βίντεο)
 Σημεία συνέντευξης Γιάννη Μανιάτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» με τους Χρ. Κούτρα και Γ. Ντσούνο (21/9/2016)

ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ

· Έχουμε χρέος όλοι όσοι πιστεύουμε στην προσπάθεια για ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, να ανακρούσουμε πρύμνα και να πάμε σε άλλο «γήπεδο», αντί δηλ. να προσπαθούμε να ενώσουμε από επίπεδο κορυφής τις δυνάμεις που πραγματικά θέλουμε να έχουμε μια ενιαία πολιτική έκφραση, να κατέβουμε πια από ίδια την κοινωνία, εκεί όπου υπάρχει η δυναμική και η απαίτηση, έτσι ώστε να διαμορφωθεί ένας νέος πολιτικός χώρος, ο οποίος θα έχει πια και κυβερνητική πολιτική.

· Αυτό που ξεκινάμε τώρα, μετά την αποτυχία του πειράματος με το ΠΟΤΑΜΙ, έχει 2 κατευθύνσεις: α) να κατέβουμε στην κοινωνία με αναλυτικό προγραμματικό πλαίσιο, δηλ. θα είμαστε το πρώτο κόμμα που θα θέσει σε δημόσιο διάλογο με τους πολίτες όλα τα σημαντικά καθημερινά προβλήματά τους και β) να έχουν πολύ μεγαλύτερο πολιτικό συντονισμό στη Βουλή οι Κοινοβουλευτικές μας Ομάδες, κάτι που συνεχίζει να είναι η ανοιχτή πρότασή μας.

· Αν αρχίσουμε να ψάχνουμε ενόχους θα χάσουμε το μεγάλο στοίχημα του να πάμε με νέα προσπάθεια διαμόρφωσης του χώρου της Κεντροαριστεράς.

· 20-25% των πολιτών περιμένουν από εμάς να ενώσουμε δυνάμεις. Πολίτες που ψήφισαν κάποια στιγμή ΣΥΡΙΖΑ και είδαν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα και την εξαΰλωση του περίφημου δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς, αυτή τη στιγμή είναι πολιτικά άστεγοι, έχουν καταλάβει ότι τους εξαπάτησαν και τώρα πια προσπαθούν να βρουν μια εναλλακτική λύση, η οποία δεν μπορεί να είναι ο κ. Μητσοτάκης με τον δήθεν προοδευτισμό μιας συντηρητικής παράταξης όπως είναι η Ν.Δ.

· Όλοι πρώτοι στον αγώνα για να δυναμώσουμε την παράταξή μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ

· 2011 – Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ: Προκηρύσσουμε τον μεγάλο διαγωνισμό για το Ελληνικό.

2012: Άλλος νόμος, αποφασίζουμε ότι το Ελληνικό πρέπει να αναπτυχθεί με μία Στρατηγική Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης, κι όλα αυτά με πλήρη αντίρρηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος διαρκώς καταψήφιζε.

2014: με δική μου υπογραφή ως Υπ. ΠΕΚΑ, ψηφίζεται το «Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας – Αττικής», μέσα στο οποίο προβλέπονται τα 6.000 στρέμματα του Ελληνικού να είναι ένα υπερτοπικό Μητροπολιτικό κέντρο με ένα τεράστιο πάρκο ανοιχτό σε όλους τους πολίτες.

Νοέμβριος 2014: Υπογράφουμε τη σχετική Σύμβαση με τον επενδυτή.

· Αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να αξιοποιήσει τα 2 χρόνια που μεσολάβησαν, έρχεται εκ των υστέρων και υπογράφει μέχρι και τα εξώφυλλα όλων αυτών που εμείς είχαμε ετοιμάσει, ενώ τότε ήταν απέναντι.

· Πρόσφατες οι εικόνες του κ. Τσίπρα, μόλις 2 χρόνια πριν, με ομιλίες στο αεροδρόμιο του Ελληνικού και με συνθήματα: «Δεν ξεπουλάμε την ψυχή μας», «Αν είναι να ξεπουλήσουμε το Ελληνικό καλύτερα να ψηφίσουν οι πολίτες Σαμαρά».

· Τα ψέματα τελείωσαν, όπως και η υποκρισία, η αλαζονεία και όλα αυτά που ονόμασε αυταπάτη ο κ. Τσίπρας. Είναι καιρός πια είτε η κυβέρνηση να αλλάξει μυαλά, είτε οι Έλληνες πολίτες να αλλάξουν κυβέρνηση με τον δικό τους τρόπο.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

· Πρόκειται για μια ιλαροτραγωδία όπου εξευτελίζονται τα πάντα. Πρώτα απ’ όλα αποκαλύπτεται με πόσα ψέματα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εξαπάτησε τη Βουλή των Ελλήνων και νομοθέτησε για τις δήθεν υποχρεωτικά μόνο 4 άδειες. Ακολούθησε το show όπου έκλεισαν τους ανθρώπους για 3 μέρες για να μην επικοινωνούν μεταξύ τους, κορυφώνεται με τον υποτιθέμενο έλεγχο των Πόθεν Έσχες – απίστευτο ψεύδος και τέλος φαίνεται ότι η Attica Bank, μια τράπεζα την οποία έλεγχε απόλυτα ο ΣΥΡΙΖΑ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, χορηγεί στα διάφορα υποθηκευμένα βοσκοτόπια του κ. Καλογρίτσα τη σχετική χρηματοδότηση.

· Ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.) ορθά σήμερα το πρωί είπε ότι η Τράπεζα Αττικής είναι μαύρο κουτί. Εμείς απαιτούμε από την κυβέρνηση και απ’ όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να καταθέσουν στη Βουλή το πόρισμα και να αποδοθούν οι ευθύνες μέχρι τέλους σε όλα τα επίπεδα.

ΒΙΒΛΙΟ «ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ», εκδ. ΠΑΠΑΖΗΣΗ

· Η πρώτη παρουσίαση του νέου μου βιβλίου «Μεταρρυθμίσεις και Προοδευτικός Πατριωτισμός» θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου 2016 στη Θεσσαλονίκη με τους Β. Βενιζέλο, Γ. Μπουτάρη και Σπ. Λυκούδη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ