ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Εξιχνιάστηκαν δέκα κλοπές στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:04:00 π.μ. |
Εξιχνιάστηκαν δέκα κλοπές στην Αργολίδα
 Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου, δέκα περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν, χθες (2.9.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28,29 και 30 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, κατά το χρονικό διάστημα από την 15.8.2016 έως και την 1.9.2016, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, είχαν διαπράξει συνολικά:

· Έξι (6) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής σε οικίες,

· μία (1) διάρρηξη- κλοπή και μία (1) απόπειρα κλοπής σε οχήματα και

· μία (1) κλοπή οχήματος, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει συνολικά χρήματα, χρυσαφικά και προσωπικά αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στα -1.469- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου και το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ