ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Πρεμιέρα με την ΑΕΚ το Σάββατο ο Διομήδης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:00:00 μ.μ. | |
Πρεμιέρα με την ΑΕΚ το Σάββατο ο Διομήδης
 Πρεμιέρα αύριο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου για την Handball Premier 2016-2017 και οι Λύκοι υποδέχονται στις 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου την ΑΕΚ. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Βήτας και Σκλαβενίτης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα.

Ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας για το αυριανό παιχνίδι: «Θέλω να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλους όσοι “εμπλέκονται” στην Handball Premier. Μια πρεμιέρα δεν έχει ποτέ φαβορί, όταν οι ομάδες που βρίσκονται αντίπαλες είναι παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου τα τελευταία χρόνια και μάλιστα με πολύ διαφορετικό δυναμικό. Από την πλευρά μας, κάθε εβδομάδα μας βρίσκει καλύτερους αγωνιστικά και σε επίπεδο χημείας. Θα πρέπει να επιμείνουμε στο ομαδικό πνεύμα και να βγάλουμε την ενέργειά μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Αντίπαλός μας απαρτίζεται από πολλούς έμπειρους παίκτες και σίγουρα θα ποντάρει σε αυτό».

Ο αρχηγός μας Νίκος Πασσιάς δήλωσε: «Το Σάββατο ξεκινάει το πρωτάθλημα και υποδεχόμαστε έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία, την ΑΕΚ. Θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και, αν και είμαστε καινούργια ομάδα φέτος, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την πρεμιέρα. Περιμένουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει, όπως σε κάθε αγώνα άλλωστε. Εύχομαι να έχουμε μια υγιή χρόνια χωρίς τραυματισμούς».

Ο παίκτης μας Φώτης Μισαηλίδης τόνισε: « Επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα και ξεκινάει με ένα ντέρμπι. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία και είμαστε έτοιμοι να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Η ΑΕΚ έχει πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της, με νέο προπονητή, οπότε θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ουσιαστικά μια καινούργια ομάδα. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος, που θα έρθει να μας δει. Θέλω να ευχηθώ καλή αρχή σε όλες τις ομάδες».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ