ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Τατούλης: Η Πελοπόννησος ισχυροποιείται με το όραμά μας σε πείσμα των καιρών και ιδεοληψιών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:10:00 μ.μ. |
Τατούλης: Η Πελοπόννησος ισχυροποιείται με το όραμά μας σε πείσμα των καιρών και ιδεοληψιών
«Σήμερα η Πελοπόννησος, όλη η Πελοπόννησος, γίνεται πάρα πολύ ισχυρή, γιατί θα μπορεί να καυχάται ότι με τις παρεμβάσεις αυτές, αλλά και με τις παρεμβάσεις που κάνει η Περιφέρεια στους υπόλοιπους οδικούς άξονες, θα έχει το καλύτερο, το πιο ασφαλές και το πιο σύγχρονο οδικό δίκτυο. Αυτό αποτελεί αναμφίβολα συγκριτικό μας πλεονέκτημα» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, κατά την τελετή παράδοσης του τμήματος Κόρινθος – Κιάτο την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, παρουσία του Πρωθυπουργού της χώρας. 
«Ευελπιστούμε, ως οφείλουμε ως χώρα, ότι ο δρόμος Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα να ολοκληρωθεί μέχρι τις 31/3/2017» τόνισε στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, και πρόσθεσε ότι «πάντοτε πρέπει να θυμόμαστε ότι οι πρωτοπόρες ιδέες, αυτές που ανακαλύπτουν καινούργιους δρόμους, αυτές που έρχονται σε συνάφεια με τις διαδικασίες που ακολουθούνται στη διεθνή κοινότητα, αποτελούν το σύγχρονο όραμα της χώρας. Η οποιαδήποτε άλλη ιδεοληψία τη βλέπετε, έχει μπει στο καλάθι των απορριμμάτων». 
Ο Περιφερειάρχης χαρακτήρισε επίσης το δημόσιο συμφέρον, ως «το κύριο όπλο για να πραγματώσουμε το όραμά μας για τη χώρα μας και έτσι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Αυτό είναι το μεγάλο χρέος που έχουμε απέναντι στους πολίτες». 
«Θα πρέπει να θυμόμαστε την προσφορά όλων των προηγούμενων πολιτικών που βοήθησαν και εφεύραν με την καινοτόμο τους σκέψη και τις καινοτόμες τους ιδέες καινούργια εργαλεία» σημείωσε ακόμη ο κ. Τατούλης και εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του γιατί «εκείνη την κρίσιμη περίοδο ως μέλος του Εθνικού Κοινοβουλίου είχα και εγώ τη δική μου θετική ευθύνη απέναντι σε αυτά που σήμερα σημαδεύουν θετικά τον τόπο». 
Αξιοσημείωτο χαρακτήρισε τέλος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης το γεγονός ότι στα χθεσινά σποτ παρουσίασης του έργου προβλέπουν ότι το κέρδος της εθνικής οικονομίας από την Ολυμπία και την Ιόνια Οδό θα ξεπερνά τα 3,3 δις ευρώ. «Ας το θυμούνται αυτό μερικοί που μέχρι πριν λίγο καιρό είχαν άλλες σκέψεις εξαιρετικά επικίνδυνες για τον τόπο».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ