ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Γ.Μανιάτης: Στελεχώστε επιτέλους τις "ακέφαλες" ΔΟΥ Ναυπλίου και Καλαμάτας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:16:00 μ.μ. | |
Γ.Μανιάτης: Στελεχώστε επιτέλους τις ακέφαλες ΔΟΥ Ναυπλίου και Καλαμάτας
 Την άμεση τοποθέτηση Διευθυντή και Υποδιευθυντή στη Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου, καθώς και Υποδιευθυντή στη Δ.Ο.Υ. Καλαμάτας, θέσεις οι οποίες είναι κενές πάνω από 1,5 χρόνο (!!!), ζητά ο Γ. Μανιάτης, καταθέτοντας σχετική ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών, κ. Ε. Τσακαλώτο, τονίζοντας ότι η στελέχωση των συγκεκριμένων θέσεων είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.

Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης του Γ. Μανιάτη προς τον αρμόδιο Υπουργό:


«Κύριε Υπουργέ,

με επιστολή του ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κ. Ν. Τσίτας, στον Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων, κ. Γ. Πιτσιλή, αναφέρει τη μη τοποθέτηση διευθυντή και υποδιευθυντή σε ΔΟΥ της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει λόγω συνταξιοδότησης στη ΔΟΥ Ναυπλίου δεν έχει τοποθετηθεί υποδιευθυντής από το Δεκέμβριο του 2014 και διευθυντής από το Μάιο του 2015, ενώ στη ΔΟΥ Καλαμάτας δεν έχει τοποθετηθεί υποδιευθυντής από τον Ιούνιο του 2015.

Σε σημαντικές υπηρεσίες ενός κράτους και μιας περιοχής, όπου απαιτείται η λειτουργία με σωστή οργάνωση και διαχείριση για την ομαλή εξυπηρέτηση των υποχρεώσεων των φυσικών και νομικών προσώπων, αλλά και την πάταξη της φοροδιαφυγής, κρίνεται απαραίτητο να υπάρχει διοικητική επάρκεια.

Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Σε ποιες ενέργειες θα προβείτε, για την άμεση και διαφανή στελέχωση των ανωτέρω υπηρεσιών;»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ