ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Ψήφισμα του Συλλόγου Προσωπικού ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ν.Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας για την υποβάθμιση του Υποκαταστήματος ΙΚΑ Κρανιδίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:00:00 μ.μ. |
Ψήφισμα του Συλλόγου Προσωπικού ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ν.Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας για την υποβάθμιση του Υποκαταστήματος ΙΚΑ Κρανιδίου
 Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ν. Αργολίδας, Αρκαδίας και Λακωνίας διενεργεί ψήφισμα, αντιδρώντας στην υποβάθμιση του Υποκαταστήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Κρανιδίου σε Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης. 

Δεν μπορεί σε μια τόσο μεγάλη ασφαλιστική περιοχή να εξυπηρετείται από ένα γραφείο του οποίου η δράση να είναι αποτελεσματική. Ο μεγάλος όγκος των επιχειρήσεων (ιδιαίτερα μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων λόγω του τουρισμού), των οικοδομικοτεχνικών έργων, του αριθμού των συνταξιούχων και κυρίως η αποδυνάμωση του ελεγκτικού και κοινωνικού ρόλου του ΙΚΑ στο Κρανίδι, δημιουργεί επιπλέον και επαυξάνει τα τεράστια προβλήματα στη περιοχή. Επιπλέον θα είναι δυσβάσταχτο το κόστος λόγω των χιλιομετρικών αποστάσεων, από άποψη χρόνου και χρημάτων τόσο των εργαζομένων συναδέλφων όσο και των ασφαλισμένων και εργοδοτών προκειμένου να μεταβαίνουν στο Υποκ/μα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ναυπλίου διασχίζοντας ένα δύσκολο οδικό δίκτυο.

Έχοντας δίπλα μας την αγανακτισμένη τοπική κοινωνία, εκφράζουμε την κάθετη αντίδρασή μας σε ότι συρρικνώνει τις δομές μας .

Είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα λάβετε μια απόφαση που θα δημιουργήσει ρήγματα στο κοινωνικό ιστό, γι’ αυτό ζητούμε να λάβετε υπόψη τις έντονες ανησυχίες μας και να μην προχωρήσετε στην υλοποίηση αυτής της απόφασης, διατηρώντας την υφιστάμενη δομή λειτουργίας του υποκαταστήματος του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ.

Για το Δ.Σ.

           Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝ/ΤΑ     ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ