ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Δέσποινα Δαμασκηνού: Ουδέποτε αποκλείσαμε για συνεργασία οποιονδήποτε επιχειρηματία της τοπικής αγοράς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:35:00 μ.μ. |
Δέσποινα Δαμασκηνού: Ουδέποτε απέκλεισαμε για συνεργασία οποιονδήποτε επιχειρηματία της τοπικής αγοράς
Αγαπητοί κύριοι,

Με στόχο την αποκατάσταση της αλήθειας αναγκαζόμαστε με την παρούσα επιστολή να διευκρινίσουμε τα αυτονόητα. Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους-Μυκηνών ουδέποτε απέκλεισε για συνεργασία οποιονδήποτε επιχειρηματία της τοπικής αγοράς, όπως παρουσιάστηκε σε τοπικό ηλεκτρονικό μέσο.

Από την αρχή της θητείας μου ως πρόεδρος της σχολικής επιτροπής είχα πάντα ως γνώμονα το να διανείμω δίκαια εργασία για την άμεση κάλυψη των αναγκών των σχολείων μας και ουδέποτε «επέλεξα» κάποιους έναντι άλλων. 

Περιστατικά του παρελθόντος που διέθεταν το δημόσιο χρήμα σε συγγενείς ή πολιτικούς φίλους δεν θα υπάρξουν σε αυτή την σχολική επιτροπή. Ζούμε όλοι μας σε μια μικρή τοπική κοινωνία και τα λεγόμενα μου μπορούν να τα επιβεβαιώσουν όλοι όσοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές. 

Μοναδική μας απαίτηση είναι η νομιμότητα, η διαφάνεια, ο επαγγελματισμός και η δίκαιη κατανομή του δημοσίου χρήματος στην τοπική αγορά. Μερίδα του λέοντος πλέον δεν υφίσταται. Τα μαγαζάκια και οι επιχειρήσεις ανήκουν στο μακρινό παρελθόν! 

Η επιτροπή μας έχει ένα δύσκολο και απαιτητικό έργο, το οποίο και αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και ήθος. 

Οι σχολικές επιτροπές είναι ανοιχτές σε οποιονδήποτε επιχειρηματία επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί μας και του οποίου η ενασχόληση μπορεί να καλύψει τις ανάγκες που έχουν τα σχολεία μας. Επί παραδείγματι, καταστήματα με γραφική ύλη, εταιρείες με καθαριστικά προϊόντα και τεχνικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών και φωτοτυπικών του Δήμου μας μπορούν εφόσον το επιθυμούν να καταθέσουν τις προσφορές τους στα γραφεία των σχολικών επιτροπών Β. Σοφίας 2 (τηλ. επικοινωνίας: 2751360721/31)

Η Πρόεδρος
Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
Δήμου Άργους-Μυκηνών
Δέσποινα Δαμασκηνού
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ