ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:16:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
– Η ομορφιά της φύσης είναι το θέμα της έκθεσης που εγκαινιάζεται στο Μουσείο Υδροκίνησης της Δημητσάνας την Κυριακή στις 12.30 το μεσημέρι. Η έκθεση φωτογραφίας είναι του Τάκη Λεοντίδη και έχει τοπία απο τα Αρκαδικά Βουνά.


– Συνεδριάζει αύριο στις 4.00 το απόγευμα το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

-Τον όρκο στην πατρίδα θα δώσουν αύριο οι νεοσύλλεκτοι οπλίτες στα κέντρα εκπαιδεύσεως.

– Σήμερα στις 5.00 το απόγευμα η μεγάλη γιορτή εθελοντισμού στην Πλατεία Αρεως στην Τρίπολη.

-Κλιμάκιο βουλευτών της Ν.Δ. με επικεφαλής των Κωνσταντίνο Κουκοδήμο θα επισκεφθούν αύριο το Νομό Λακωνίας. Η πρώτη συνάντηση θα είαι με τον Μητροπολίτη Ευστάθιο.

-Ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας προήδρευσε σε σύσκεψη στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν.

-Ασφαλείς και υγιείς χώροι εργασίας για όλες τις ηλικίες, είναι το θέμα ημερίδας που θα γίνει στο Επιμελητήριο Αρκαδίας στις 5 Οκτωβρίου στις 6.00 το απόγευμα.

-Σπουδαίες εκδηλώσεις διεξάγονται σήμερα στη Σπάρτη, με αφορμή την διεξαγωγή του αγώνα υπέρ-απόστασης «Σπάρταθλον«. Σήμερα, στις 6 το απόγευμα, στο χώρο των ψηφιδωτών δαπέδων «Αρπαγή της Ευρώπης» και ο «Ορφέας γοητεύει τα άγρια ζώα», σε απαλλοτριωμένο χώρο απ’ το Υπουργείο Πολιτισμού, στη Σπάρτη, θα γίνουν ξεναγήσεις από αρχαιολόγους. Στις 8 το βράδυ, στην Πνευματική Εστία Σπάρτης, η επίτιμη έφορος αρχαιοτήτων, κ. Αναστασία Παναγιωτοπούλου, θα δώσει διάλεξη με θέμα «Αγώνες και θεάματα: Τα ψηφιδωτά διηγούνται».

-Ξεκινώντας με τον τουρισμό είναι το θέμα ημερίδας που θα γίνει σήμερα στην Κόρινθο. Οργανώνεται από την Ένωση Ξενοδόχων Κορινθίας.

-Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου θα γιορταστεί η μνήμη των Εθνικών μας Ευργετών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ