ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Η εκπαίδευση των παιδιών με ειδικές δεξιότητες πρέπει να είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:57:00 π.μ. |
Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Η εκπαίδευση των παιδιών με ειδικές δεξιότητες πρέπει να είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων μας
 Σε αγιασμούς σχολείων παρευρέθηκε η Δικηγόρος και Πολιτευτής Αργολίδος της Ν.Δ. κα. Σόνια Τάνταρου Κρίγγου στην έναρξη της σχολικής χρονιάς. Για τη χθεσινή ημέρα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είχα την χαρά να παρευρεθώ στον αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά του 1ου Λυκείου Άργους και των 2ου και 3ου Γυμνασίου Άργους ,του 2ου Λυκείου Άργους και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Άργους.

Δεν είναι ημέρα για πολιτικές δηλώσεις , εξάλλου ο καθένας μας έχει αντιληφθεί τις επιπτώσεις που έχει και στην παιδεία η καταστροφική πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ . Περιορίζομαι στο να ευχηθώ καλή σχολική χρόνια και κάθε πρόοδο στους μαθητές . Στους δασκάλους και καθηγητές εύχομαι να έχουν και αυτοί μια καλή και δημιουργική σχολική χρόνια . Κανείς μας δεν πρέπει να ξεχνά ότι η νέα γενιά αποτελεί πηγή ελπίδας για τον τόπο μας . Γονείς και εκπαιδευτικοί οφείλουμε να συμβάλλουμε δημιουργικά , κόντρα στις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουμε, για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας . Δέσμευση όλων μας ,από όποια θέση και αν βρίσκεται ο καθένας , πρέπει να είναι ότι θα είμαστε καθημερινά παρόντες στις μικρές και μεγάλες ανάγκες που παρουσιαστούν .
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους. Η εκπαίδευση των παιδιών με ειδικές δεξιότητες πρέπει να είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων μας και να τυγχάνουν της αμέριστης υποστήριξης της πολιτείας. 

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον διευθυντή όσο και στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου και στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και τους γονείς για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την ένταξη των παιδιών αυτών και την ενεργή παρουσία τους στην κοινωνία .

Καλή σχολική χρόνια σε όλους !!!»

Σόνια Τάνταρου – Κρίγγου,
Δικηγόρος
Πολιτευτής Αργολίδας της ΝΔ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ