ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Greek Night party στο Πόρτο Χέλι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:02:00 μ.μ. | |
 Greek Night party στο Πόρτο Χέλι
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Greek Night party της σεζόν το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στο Pearl Rooftop του Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli με guest dj τον Θέμη Γεωργαντά. 
Ο αγαπημένος dj επέστρεψε στο Πόρτο Χέλι κλείνοντας με τον ωραιότερο τρόπο τα πάρτι με ελληνική μουσική που καθιέρωσε αυτή τη σεζόν το Nikki Beach.
Λαμπερές παρουσίες πλημμύρισαν από νωρίς το Pearl Rooftop και θαύμασαν την εκπληκτική θέα στον Αργολικό Κόλπο απολαμβάνοντας δροσερά κοκτέιλ κάτω από τον έναστρο ουρανό. Λίγο πριν τις δώδεκα το κέφι χτύπησε κόκκινο με την εμφάνιση του Θέμη Γεωργαντά, που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στους παρευρισκομένους, μεταξύ των οποίων βρέθηκε και ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας.
Το τελευταίο Greek Night party αποτέλεσε τον καλύτερο επίλογο σε μια μοναδική σεζόν για το Pearl Rooftop που φέτος φιλοξένησε τα πιο δυνατά events! Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, η Xenia Ghali, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Junior Pappa, ο Δημήτρης Σαράντος και ο Νίκος Μάρκογλου είναι κάποιοι μόνο από τους djs που ανέβηκαν στα decks του Nikki Beach αυτό το καλοκαίρι ταράζοντας τα νερά της Ελληνικής Ριβιέρας. 
Τα πάρτι όμως δεν τελειώνουν εδώ για το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli, αφού όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους με το ξενοδοχείο για τις 9 Σεπτέμβρη και τη ζωντανή εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ