ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Σήμερα ο επαναληπτικός του Διομήδη με την Ισλανδική Haukar - Δεν τα κατάφερε στον πρώτο αγώνα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:32:00 π.μ. |
Σήμερα ο επαναληπτικός του Διομήδη με την Ισλανδική  Haukar - Δεν τα κατάφερε στον πρώτο αγώνα (βίντεο)
 Για τον πρώτο αγώνα των προκριματικών του EHF Cup ο Διομήδης ηττήθηκε από την ισχυρή Ισλανδική Haukar με 33-26, χθες στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας. Οι Λύκοι έδειξαν πάθος και αγωνιστικότητα, αλλά επικράτησε η ποιότητα και η εμπειρία των Ισλανδών, ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα, όπου το +4 που κρατούσαν σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού να ανοίξει στην τελική διαφορά των 6 γκολ.

Σήμερα στις 19.00 και πάλι στο Κλειστό της Αγίας Τριάδας, ο Διομήδης καλείται να ξεπεράσει τον εαυτό του και να παλέψει για ό,τι καλύτερο μπορεί απέναντι στο φαβορί των Ισλανδών, οι οποίοι ναι μεν έχουν πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα, αλλά στο χάντμπολ μπορούν να συμβούν τα πάντα.
Κάλεσμα στους φίλους και φιλάθλους της Αργολίδας απευθύνουν προπονητής, παίκτες και Διοίκηση των Λύκων, προκειμένου σήμερα το απόγευμα το γήπεδο να είναι ασφυκτικά γεμάτο και οι φωνές όλων μας να αποτελέσουν αντίβαρο στο πλεονέκτημα της Haukar, αλλά και σημαντική βοήθεια στην ψυχολογία των παικτών μας, οι οποίοι θα κυνηγήσουν τη μεγάλη ανατροπή.
Ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας επεσήμανε: «Δεν ξέραμε πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Στο μεγαλύτερο μέρος του ήμασταν ανταγωνιστικοί. Με τα δεδομένα που είχαμε και τις απουσίες, κάναμε καλό ματς. Για εμάς θα είναι δύο πολύ δυνατά φιλικά, ενόψει της δύσκολης σεζόν. Πήραμε περίπου το αποτέλεσμα που δικαιούμασταν»

ΧΑΟΥΚΑΡ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ 33-26

Τα πεντάλεπτα: 3-3, 6-4, 9-6, 11-7, 13-9, 15-11 (ημχ.), 18-13, 21-18, 25-21, 26-22, 29-24, 33-26

ΧΑΟΥΚΑΡ (Γκούναρ Μάγκνουσεν): Σμάρασον 3, Μπάουμρουκ 6, Μπρίνιολφσον 1, Γκούντμουντσουν, Χάλντορσον 2, Όλαφσον 7, Χέιμισον, Ίνγκασον 4, Βιλμούνταρσον, Μπιόρνσον, Πέτουρσον Κ., Γιόχανσον 2, Φρίντρικσον 1, Στίρμισον 6, Μορκούνας 1, Πέτουρσον Ε.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κοτανίδης, Αϊβαλιώτης 1, Ταουσιάνης, Κρεμαστιώτης, Σαμαράς 1, Μισαηλίδης 4, Τρουμπέτας 7, Δάσκαλος 1, Ράντοβιτς, Παπαντονόπουλος, Μπλάτσος, Τουνγκελίδης, Μπακατσέλος, Πασσιάς 4, Γιόσμου 8, Κοτσονάρος.

Διαιτητές: Γκέρετς- Γκέρετς (Ολλανδία), Παρατηρητής: Σαββίδης (Κύπρος), δίλεπτα: 3-5, πέναλτι: 1/1-2/2

Δείτε ολόκληρο τον πρώτο αγώνα του Διομήδη με την  Haukar παρακάτω:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ