ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Γ. Μανιάτης: "O Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας εγκαινίασε σήμερα έναν αυτοκινητόδρομο που παραμένει ανοιχτό εργοτάξιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:01:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης: "O Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας εγκαινίασε σήμερα έναν αυτοκινητόδρομο που παραμένει ανοιχτό εργοτάξιο
 Ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, για τα εγκαίνια του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου- Πάτρας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

O Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας εγκαινιάζει σήμερα ένα τμήμα του αυτοκινητοδρόμου «Κόρινθος – Πάτρα» που συνεχίζει να είναι ένα ανοιχτό εργοτάξιο.

Εμείς στις περιόδους 2010-2011 κ 2013-2014, θέσαμε τις βάσεις πάνω στις οποίες κινήθηκαν όλες οι επόμενες κυβερνήσεις, με ουσιαστικές τομές και επανασχεδιασμό των πρόχειρων έργων παραχώρησης που παραλάβαμε σε όλα τα επίπεδα (τεχνικό, διαχειριστικό, θεσμικό).

Όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ, με χυδαιότητα και ακραίες συμπεριφορές, κατηγόρησε και λοιδόρησε την προσπάθεια αυτή, ενώ σήμερα χειροκροτεί, αποδεχόμενος τόσο την αναγκαιότητα των έργων παραχώρησης (που καταψήφιζε στη Βουλή) όσο και το σύστημα των «ληστρικών διοδίων» το οποίο πολέμησε μέσω των κινημάτων «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», ικανοποιώντας όλα τα αιτήματα αποζημιώσεων των παραχωρησιούχων και καταβάλλοντας τεράστια ποσά για διαφυγόντα κέρδη, σε βάρος του Έλληνα πολίτη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ