ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Ιατρικός Συλλογος Αργολίδας: Tα εμβόλια είναι από τα σημαντικότερα όπλα που διαθέτει η ιατρική επιστήμη για την θωράκιση του οργανισμού από λοιμώδη νοσήματα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:58:00 μ.μ. |
Ιατρικός Συλλογος Αργολίδας: Tα εμβόλια είναι από τα σημαντικότερα όπλα που διαθέτει η ιατρική επιστήμη για την θωράκιση του οργανισμού από λοιμώδη νοσήματα
 Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου,  ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας εύχεται σε όλους τους μαθητές,γονείς και εκπαιδευτικούς να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.


Το τελευταίο διάστημα έχει παρουσιαστεί στο διαδίκτυο ένα αντιεμβολιαστικό κίνημα προκαλώντας ανησυχία, προβληματισμό αλλά και έντονη δυσπιστία για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολιασμών.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας ενημερώνει τους γονείς ότι τα εμβόλια είναι από τα σημαντικότερα όπλα που διαθέτει η ιατρική επιστήμη για την θωράκιση του οργανισμού από λοιμώδη νοσήματα, προτρέπει δε τους γονείς να θωρακίσουν τα παιδιά τους με τους απαραίτητους εμβολιασμούς και να μην επηρεάζονται από δημοσιεύματα που αποπροσανατολίζουν και δημιουργούν ένα επικίνδυνα αρνητικό κλίμα.

Οι παιδίατροι της Αργολίδας είναι άριστα καταρτισμένοι και έτοιμοι να δώσουν τις απαραίτητες πληροφορίες στους γονείς ώστε να μην παραμείνει ούτε ένα παιδί ακάλυπτο λόγω κακής πληροφόρησης.

Εμπιστευτείτε λοιπόν τον παιδίατρό σας και θωρακίστε τα παιδιά σας από νοσήματα που μπορεί να είναι σοβαρά έως και θανατηφόρα.

Για το Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ