ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Συγχαρητήρια από τον Γιάννη Γκιόλα στους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ και 1ου Ε.Κ. Άργους για τη διάκριση στο φεστιβάλ ταινιών της Κροατίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:02:00 π.μ. | |
Συγχαρητήρια από  τον Γιάννη Γκιόλα στους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ και 1ου Ε.Κ. Άργους για  τη διάκριση στο φεστιβάλ ταινιών της Κροατίας
 Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας εξέφρασε τα συγχαρητήρια του προς τους μαθητές και καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ- 1ου Ε.Κ. Άργους για τη διάκριση της ΄΄Ειδικής Μνείας΄΄ που απέσπασαν στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας , σε φεστιβάλ ταινιών για νέους. Θέμα τους ντοκιμαντέρ των παιδιών από την Αργολίδας ήταν το προσφυγικό και η ταινία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του παπα-Στρατή , από τη Λέσβο, που μα τη στάση ζωής του δίδαξε τι σημαίνει αγάπη και προσφορά.

Στην επιστολή του ο κ. Γκιόλας αναφέρει:

Προς το 1ο ΕΠΑΛ – Ε.Κ. Άργους

Αγαπητοί μαθητές και καθηγητές

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε για τη νέα , ξεχωριστή, διάκριση των σχολείων σας στο φεστιβάλ ταινιών για νέους, που έγινε στην Κροατία.

Θέλω να συγχαρώ θερμά όλους της συντελεστές της παραγωγής του ντοκιμαντέρ (με θέμα το προσφυγικό) που βραβεύτηκε με Ειδική Μνεία, καθηγητές – μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Άργους και του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου.

Η επιλογή του θέματος , ιδιαίτερα επίκαιρου και για τη χώρα μας, και η επιμέλεια με την οποία προσεγγίσατε αυτό το ιδιαίτερο ζήτημα επιβεβαιώνουν – για άλλη μια φορά- πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι οι μαθητές , οι οποίοι με τη συνδρομή των εκπαιδευτικών τους παράγουν άριστα αποτελέσματα και με τα βραβεία τους προβάλλουν τον τόπο μας.

Τα τελευταία χρόνια το 1ο ΕΠΑΛ και το 1ο Ε.Κ. ‘Άργους μας έχουν προσφέρει πολλές διακρίσεις , σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι έχουν πολλά ακόμη να δώσουν ως μαθητές σήμερα και ως ενεργοί πολίτες αύριο.

Συγχαρητήρια και πάλι.

Γιάννης Γκιόλας
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ