ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Εγκαινιάσθηκε η 1η έκθεση επίλεκτων προϊόντων της Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:10:00 μ.μ. |
Εγκαινιάσθηκε η 1η έκθεση επίλεκτων προϊόντων της Αργολίδας (βίντεο)
 Για πρώτη φορά, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και το ΦΟΥΓΑΡΟ συνδιοργανώνουν την 1η έκθεση επίλεκτων προϊόντων από παραγωγούς της Αργολίδας, με σκοπό να γίνει ετήσιος θεσμός, με τίτλος "Οι καρποί της Αργολίδας".
Τα εγκαίνια της έκθεσης έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Αναστάσιος Χειβιδόπουλος καθώς ο Αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης ακύρωσε το ταξίδι του στο Ναύπλιο για υπηρεσιακούς λόγους.
Στην έκθεση αυτή λαμβάνουν μέρος 16 παραγωγοί οι οποίοι παρουσίασαν στο κοινό τα προϊόντα τους, τα οποία καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα.
Για πέντε ημέρες, από τις 5 έως και τις 9 Οκτωβρίου 2016 , σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν χυμούς, γαλακτοκομικά, τυροκομικά, κρασιά, μπύρες, μέλι, ελαιόλαδο, ζυμαρικά και γλυκά από όλη την Αργολίδα.
Στην έκθεση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδος Γ. Γκιόλας , η ιδιοκτήτρια του πολυχώρου «Φουγάρο» Φλωρίκα Κυριακοπούλου, οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου Β.Σιδέρης, Φ.Στεφανόπουλος, η περιφερειακή σύμβουλος Ε.Παναγιωτοπούλου ,η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Π.Καλκούνου, ο αντιδήμαρχος Ναυπλίου Γ. Καχριμάνης , ο Δημοτικός Σύμβουλος Παύλος Χρηστίδης, η πολιτευτής Αργολίδος Σόνια Ταντάρου Κρίγγου κα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ