ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Συνελήφθη επικίνδυνος κακοποιός που συμμετείχε στην ληστεία με τα Καλάσνικοφ σε χρυσοχοείο στο Άργος το 2012 (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:35:00 π.μ. |
Συνελήφθη επικίνδυνος κακοποιός που συμμετείχε στην ληστεία με τα Καλάσνικοφ σε χρυσοχοείο στο Άργος το 2012 (βίντεο)
 Ένας από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς, μέλος των «ληστών με τα καλάσνικοφ» που είχαν πυροβολήσει κατά την διάρκεια ληστείας στο Άργος το 2012 κατά πολιτών και αστυνομικών, συνελήφθη την Κυριακή στα Καλύβια Αττικής.



Πρόκειται για τον 32χρονο Αλβανό Ερβίς Αραπάι, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για απόπειρα ανθρωποκτονίας και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Ο Αραπάι συμμετείχε στην επταμελή συμμορία Αλβανών που από τις αρχές του 2012 διάπραττε ληστείες σε τράπεζες, καταστήματα στην Αθήνα και στην περιφέρεια. Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα ήταν ότι χρησιμοποιούσαν καλάσνικοφ και άνοιγαν πολύ εύκολα πυρ εναντίον αστυνομικών σε περίπτωση καταδίωξής τους.

Στις 17 Ιουλίου 2013 είχαν ανοίξει πυρ σε βάρος ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στους Αμπελόκηπους, όπου επιχειρήθηκε έλεγχός τους. Στο συγκεκριμένο περιστατικό είχαν καταφέρει να διαφύγουν ύστερα από βροχή πυροβολισμών σε πολυσύχναστη περιοχή.
Το Μάρτιο του 2012 εισέβαλλαν σε χρυσοχοείο στο Άργος, όπου έσπασαν με βαριοπούλες την πρόσοψη του καταστήματος και πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών όταν έφτασαν στο σημείο μετά από κλήση περιοίκων. Και σε αυτή την περίπτωση κατάφεραν να διαφύγουν.

Ο 32χρονος Ερβίς Αραπάι καταζητούνταν εδώ και καιρό με τους αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Ασφάλειας Αττικής να καταφέρνουν να τον συλλάβουν την Κυριακή σε κρησφύγετό του στα Καλύβια.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε επιπλέον ποινική δικογραφία για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, διότι κατά τη σύλληψη του επέδειξε πλαστό δελτίο άδειας ικανότητας οδήγησης και διαπιστώθηκε ότι στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ