ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

3ος ο Ορφέας Καρούντζος από το Ναύπλιο στο Spetses Mini Marathon 2016

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:00:00 μ.μ. |
3ος ο Ορφέας Καρούντζος από το Ναύπλιο στο Spetses Mini Marathon 2016
Με πλήθος συμμετοχών ολοκληρώθηκε σήμερα το αθλητικό τριήμερο στο νησί των Σπετσών, το spetses mini marathon 2016, το οποίο πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχή χρονιά. Το τριήμερο περιελάμβανε 2 κολυμβητικούς αγώνες 3 (Κόστα – Σπέτσες) και 5km (Σπέτσες – Κόστα – Σπέτσες), αγώνες δρόμου 5, 10 και 25 km και παιδικούς δρομικούς και κολυμβητικούς αγώνες.

Στους αγώνες ξεχώρισαν ο σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών με συμμετοχές Ολυμπιονικών και ειδικά οι χάλκινοι του Ρίο Μάντης-Καγιαλής. 
Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών στην τελετή απονομής 
Μάντης-Καγιαλής λίγο πριν την εκκίνηση του δρομικού αγώνα 5km

Ιδιαίτερες παρουσίες αυτές της Bo Derek, του Παναγιώτη Μπουγιούρη που κολύμπησαν από την Κόστα στις Σπέτσες και της Β. Καγιά που έτρεξε τα 5km. 
Η Bo Derek μαζί με την πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής Μαρίννα Κουταρέλλη. 
Η Βίκυ Καγιά παραλαμβάνει τη συμμετοχή της λίγο πριν το δρομικό αγώνα των 5km
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης συμμετείχε στα 3km κολυμπώντας από την Κόστα στις Σπέτσες.

Πλήθος κολυμβητών και δρομέων συμμετείχαν από το Ναύπλιο και το Άργος και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες του Σαβ/κου αγωνίστηκαν, τερμάτισαν και εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους. 

Ο Ορφέας Καρούντζος από το Ναύπλιο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην πολύ γρήγορη ηλικιακή κατηγορία 18-29 στα 5.000m κολύμβησης ενώ πριν 1 εβδομάδα συμμετείχε στο energy Triathlo Tolo 2016 και πριν 2 εβδομάδες στο διάπλου του Ισθμού της Κορίνθου swimthecanal 2016. Συνεχής όπως φαίνεται είναι η παρουσία αθλητών από το Νομό στις κολυμβητικές διοργανώσεις και οι κόποι αποδίδουν. 
Ο Ορφέας Καρούντζος 3ος στην ηλικιακή κατηγορία 18-29 στα 5km κολύμβησης (κολυμπώντας από τις Σπέτσες στην Κόστα και πάλι στις Σπέτσες)

Περισσότερα για τη διοργάνωση στη σελίδα www.spetsesmarathon.com και στο www.facebook.com/marathonspetses/
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ