ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Τραγική ειρωνία για τον 32χρονο πιλότο - Ξεψυχησε στον τόπο καταγωγής του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:41:00 π.μ. |
Τραγική ειρωνία για τον 32χρονο πιλότο - Ξεψυχησε στον τόπο καταγωγής του
 Ο 32χρονος Σωτήρης Αντωνόπουλος, πιλότος του μοιραίου Τσέσνα που κατέπεσε 3 χλμ από το πάρκινγκ του χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, είχε καταγωγή από το Μάνεσι Καλαβρύτων. Η ζωή του έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή στον τόπο καταγωγής του!


Ο Σωτήρης, ήταν πολύπειρος πιλότος, μάχιμος στα SUPER PUMA, λάτρευε τα αεροπλάνα με πάρα πολλές ώρες πτήσης.

Ήταν υιός πολύτεκνης, με επτά παιδιά, οικογένειας, του αείμνηστου καθηγητή και πρώην προέδρου, του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, Γεωργίου Αντωνοπούλου, αδελφού, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου (Αντωνοπούλου).

Η 112 Πτέρυγα Μάχης που υπηρετούσε θρηνεί ένα στέλεχός της και όλοι μας ένα άξιο παλικάρι. Ο θεός να τον αναπαύσει.
Συγκλονισμένος ο δήμαρχος Καλαβρύτων

«Είμαι συγκλονισμένος για το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, που έγινε στην ορεινή περιοχή μας. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια, στις οικογένειες των τραγικών αεροπόρων, που χάθηκαν άδικα, ο ένας εκ των οποίων ο Σωτήρης Αντωνόπουλος, έμπειρος αξιωματικός ιπτάμενος της Πολεμικής μας Αεροπορίας, με αγάπη και ζήλο για την υπηρεσία του, στα super puma της Π.Α., είναι Καλαβρυτινός, από το Μάνεσι Καλαβρύτων, γιός πολύτεκνης, με επτά παιδιά, οικογένειας, του αείμνηστου καθηγητή και πρώην προέδρου, του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, Γεωργίου Αντωνοπούλου, αδελφού, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου (Αντωνοπούλου).

Ο Πανάγαθος Θεός ν´αναπαύει τις ψυχές τους. Έφυγαν και πήγαν στις αγκαλιές των Αγγέλων, με ότι αγαπούσαν»,καταλήγει ο δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς.

Η Επίσημη ανακοίνωση της Π.Υ. Καλαβρύτων για το τραγικό συμβάν στο Χελμό.:



Την Κυριακή 16-10-2016 και ώρα Ω/19:30 ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας για εξαφάνιση μονοκινητήριου αεροσκάφους τύπου Cessna με τελευταίο στίγμα την ορεινή περιοχή των Καλαβρύτων με δύο επιβαίνοντες.

Η Υπηρεσία μας συμμετείχε στις έρευνες για την ανεύρεση του αεροσκάφους με τέσσερα οχήματα και δώδεκα άνδρες. Περί Ω/12:00 της 17/10/2016 εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αγνοούμενου εκπαιδευτικού αεροσκάφους στην θέση ΄΄Λάκκες του Λουκά΄΄ στην περιοχή του όρους Χελμός.

Η Υπηρεσία μας απεγκλώβισε απανθρακωμένους του δύο αγνοούμενους επιβαίνοντες.

Στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συμμετείχαν η 6η ΕΜΑΚ, η ΕΛΛΑΣ, τμήματα της Πολεμικής Αεροπορίας, του Στρατού, ελικόπτερα έρευνας διάσωσης , το ΕΚΑΒ και ο Δήμος Καλαβρύτων.

Η Πολιτική Αεροπορία διερευνά τα ακριβή αίτια του συμβάντος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ