ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Το Δημοτικό Ωδείο Άργους γιορτάζει τα 35 χρόνια λειτουργίας του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:57:00 μ.μ. |
Το Δημοτικό Ωδείο Άργους γιορτάζει τα 35 χρόνια λειτουργίας του

 Το Δημοτικό Ωδείο Άργους γιορτάζει φέτος τα 35 του χρόνια. Χρόνια καρποφόρα, γεμάτα μουσική εκπαιδευτική δράση σε όλο το ευρύτατο φάσμα της μουσικής – έγχορδα όργανα, πνευστά, πιάνο και πληκτροφόρα, κιθάρα, τραγούδι, μουσικά σύνολα, χορωδίες, θεωρητικά, παραδοσιακά όργανα, Βυζαντινή μουσική, μουσικοκινητική αγωγή για μικρά παιδιά. 

Χρόνια χαράς, συνεργασίας, τίτλων σπουδών, όπως και σημαντικών πανελληνίων διακρίσεων μαθητών του Ωδείου. Χιλιάδες παιδιά σπούδασαν μουσική στο Ωδείο σε αυτά τα 35 χρόνια. Σημερινοί καθηγητές υπήρξαν μαθητές του Ωδείου. Οι Καθηγητές του Ωδείου όλα τα χρόνια είναι καταξιωμένοι μουσικοί, με μεγάλη εκπαιδευτική προσφορά, καθώς και καλλιτεχνική σταδιοδρομία και δράση στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι καθηγητές του Ωδείου θα πραγματοποιήσουν την εορταστική συναυλία του Ωδείου το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στην Αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» στις 7.30 το απόγευμα. 

Το πλούσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα για βιολί, πιάνο, φλάουτο, φλάουτο μπαρόκ, κλαρινέτο. 

Ο Ανδρέας Ρεντούλης θα παίξει το Σκέρτσο αρ. 2 για πιάνο του Σοπέν και η Έλενα Καπετάνιου τη Σονάτα για πιάνο σε φα ελάσσονα του Ντ. Σκαρλάττι. 

Η Εύα Κάρκουλα θα παίξει το Αντάντε για φλάουτο του Μότσαρτ και τη Σονάτα για φλάουτο του Πουλένκ.

 Ο Σπύρος Μαρίνης θα παίξει το Βιβάτσε του Τέλεμαν και τη Σονάτα του Χέντελ για φλάουτο μπαρόκ («φλάουτο με ράμφος») και τη Σονάτα για κλαρινέτο του Σαιν-Σανς. 

Η Μόνικα Παπαϊωάννου θα παίξει τις Μελωδίες της Βουδαπέστης για βιολί του Τσόκα και ένα κομμάτι από την οπερέτα Κόμισσα Μαρίζα του Κάλμαν και ο Νίκος Μάνδυλας τρία κομμάτια για βιολί, το Καντάμπιλε του Παγκανίνι, το Αλλέγκρο του Φιόκο και το Εμβατήριο από την όπερα 

Η αγάπη για τα τρία πορτοκάλια του Προκόφιεφ. Συνοδεύουν στο πιάνο ο Ανδρέας Ρεντούλης, η Αγγελική Τσαμπάση και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου Νικος Χριστοδούλου, ο οποίος θα παίξει και τη Βαρκαρόλα για πιάνο του Σοπέν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ