ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Ξεκίνησε η 3η συνάντηση Αντιπεριφερειαρχών Τουρισμού στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:10:00 μ.μ. |
Ξεκίνησε η 3η συνάντηση Αντιπεριφερειαρχών Τουρισμού στο Ναύπλιο (βίντεο)
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας διοργανώνουν τη 3η συνάντηση εργασίας Αντιπεριφερειαρχών για θέματα τουρισμού, 8 και 9  Οκτωβρίου 2016 στον πολυχώρο Φουγάρο στο Ναύπλιο.

Κατόπιν προτάσεως της Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Πελοποννήσου κ. Κωνσταντίνας Νικολάκου κατά την 2η συνάντηση αποφασίστηκε η τρίτη συνάντηση Αντιπεριφερειαρχών και εντεταλμένων Περιφερειακών Συμβούλων Τουρισμού να πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο.
Τους Αντιπεριφερειάρχες καλωσόρισε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος και η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Πελοποννήσου κ. Κωνσταντίνας Νικολάκου, τονίζοντας  πως η Περιφέρεια Πελοποννησου έχει θέσει στο επίκεντρο των πολιτικών της, την ενίσχυση του Τουρισμού, καθώς αποτελεί ένα πολύ σημαντικό τμήμα της οικονομίας και της ανάπτυξης των Περιφερειακών Ενοτήτων. Παράλληλα, παραμένει ένας σταθερός πυλώνας ανάπτυξης και δημιουργίας απασχόλησης.
Στην συνάντηση συμμετείχε και η αντιπρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και διευθύντρια του πολιτικού γραφείου της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουράς,  κα. Αγγελική Χονδροματίδου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ