ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η Γιορτή Ροδιού στην Ερμιόνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:00:00 μ.μ. |
Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η Γιορτή Ροδιού στην Ερμιόνη
Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η Γιορτή Ροδιού στην Ερμιόνη, στις 29 και 30 Οκτωβρίου 2016, μια γιορτή που οργάνωσε ο Δήμος Ερμιονίδας, το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας, η Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης, η Εθελοντική Ομάδα Ερμιόνης, με τη συμμετοχή της Π.Ε. Αργολίδας, των Παραγωγών, των Συλλόγων και των Φορέων της περιοχής.

Την παρουσίαση έκαναν οι δημοσιογράφοι, Μπάγια Αντωνοπούλου και Διονύσης Μποτώνης Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλίες – χαιρετισμούς από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης κ. Δάγκλη Χρήστο ,τους Βουλευτές Αργολίδας, εκπροσώπους των παραγωγών και από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Σφυρή Δημήτρη.
Στην Έκθεση συμμετείχαν παραγωγοί, έμποροι, επαγγελματίες και εθελοντικές ομάδες που προσέφεραν στους επισκέπτες ρόδια, ποτά και εδέσματα εμπνευσμένα από τις γεύσεις του ροδιού. Επίσης παρουσιάστηκαν καλλιτεχνικές δημιουργίες εμπνευσμένες από το ρόδι.
Ο Γιάννης Μπασιμακόπουλος γνωστός σεφ της περιοχής παρουσίασε τις δημιουργίες του με βάση το ρόδι.
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της Ερμιονίδας να δοκιμάσουν το «ρόδι Ερμιόνης», το οποίο έχει χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδιαίτερα ξεχωριστό. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με τους κανταδόρους της Ερμιόνης και το χορευτικό.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ