ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Γ. Μανιάτης: Αδικείται η Ερμιονίδα στην εξυπηρέτηση φορολογουμένων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:20:00 π.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Αδικείται η Ερμιονίδα στην εξυπηρέτηση φορολογουμένων
 Την πλήρη εφαρμογή των νομοθετικών διατάξεων που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων Κρανιδίου και την παροχή όλων των υπηρεσιών που δικαιούνται οι πολίτες της Ερμιονίδας, ζητά με ερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), Γιάννης Μανιάτης, από τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών, κ. Ε. Τσακαλώτο.

Αναλυτικά, το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:
«Κύριε Υπουργέ,

με βάση το από 06.10.2016 συνημμένο έγγραφο του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας», κ. Λάμπρου, με θέμα τη λειτουργία του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στο Κρανίδι και την αναβάθμισή του, σας γνωστοποιώ την ανάγκη εφαρμογής της υπ’ αριθμ. Δ6Α 1077285 ΕΞ2014/15.05.2014 (ΦΕΚ Β’ 1266) απόφασης σχετικά με την παραχώρηση όλων των αρμοδιοτήτων προς το συγκεκριμένο γραφείο, όπως και του απαραίτητου στελεχιακού δυναμικού, ώστε οι φορολογούμενοι πολίτες της Ερμιονίδας να μην μετακινούνται για τις αναγκαίες φορολογικές τους υποθέσεις στη ΔΟΥ Ναυπλίου, δηλαδή έως και 80 χλμ μακριά από την περιοχή της οικονομικής τους δραστηριότητας.

Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάται ο κ Υπουργός:

Σε ποιες άμεσες πρωτοβουλίες θα προβείτε, προκειμένου να εφαρμοστούν πλήρως οι νομοθετικές διατάξεις για την ομαλή λειτουργία του ΓΕΦ Κρανιδίου και την ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες της περιοχής της Ερμιονίδας;»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ