ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Νοτιοκορεάτες δημοσιογράφοι στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:51:00 μ.μ. |
Νοτιοκορεάτες δημοσιογράφοι στην Αργολίδα
 Με ένα Welcome Event, εκπρόσωποι του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ΕΟΤ υποδέχτηκαν τους 170 τουρίστες από τη Νότια Κορέα, που έφθασαν στην ελληνική πρωτεύουσα το απόγευμα της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου με πτήση τσάρτερ την οποία είχε οργανώσει το μεγάλο ταξιδιωτικό γραφείο HANJIN.

Τα στελέχη του ΕΟΤ καλωσόρισαν τους επιβάτες στο χώρο αφίξεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και διένειμαν αναμνηστικά δώρα τόσο στους ίδιους όσο και στους επικεφαλής των γκρουπ. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο συστηματικών ενεργειών που υλοποιούνται από το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ για το άνοιγμα της σημαντικής αυτής τουριστικής αγοράς. 

Σημειώνεται ότι, την ίδια μέρα, από την Αθήνα αναχώρησε αποστολή 10 Νοτιοκορεατών δημοσιογράφων, οι οποίοι κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα συναντήθηκαν με την Αν. Υπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, τον Περιφερειάρχρη Κρήτης κ. Αρναουτάκη και τον Δήμαρχο Σαντορίνης κα Ν. Ζώρζο, ενώ εκτός από την Αθήνα επισκέφθηκαν ακόμη την Κρήτη, τη Σαντορίνη και την Αργολίδα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ