ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Γ. Γκιόλας : Η αγωνία των μελών του κόμματος είναι κατά πόσο μπορεί να ασκηθεί μια αριστερή πολιτική υπό τις παρούσες συνθήκες (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:50:00 μ.μ. | |
 Γ. Γκιόλας : Η αγωνία των μελών του κόμματος είναι κατά πόσο μπορεί να ασκηθεί μια αριστερή πολιτική υπό τις παρούσες συνθήκες
 Συνέντευξη στο περιφερειακό κανάλι BEST παραχώρησε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας. Σε τηλεφωνική συζήτηση, στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου του σταθμού, στις 14 Οκτωβρίου , ο κ. Γκιόλας αναφέρθηκε στη σημασία του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ , αλλά και στην προσπάθεια που καταβάλλεται, για τόνωση της οικονομίας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία.


Αναφερόμενος στο συνέδριο ο κ. Γκιόλας τόνισε ,μεταξύ άλλων, ότι ΄΄ η αγωνία των μελών του κόμματος είναι κατά πόσο μπορεί να ασκηθεί μια αριστερή πολιτική υπό τις παρούσες συνθήκες ΄΄, ενώ επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει περισσότερο εξωστρεφής , με πιο παρεμβατικό και ελεγκτικό, ταυτόχρονα, ρόλο στη διακυβέρνηση.

Ο βουλευτής Αργολίδας τόνισε ακόμη ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια ,σε ένα κλίμα σταθερότητας , να μπει σε τροχιά ανάπτυξης η οικονομία με ΄΄εργαλεία΄΄ το νέο αναπτυξιακό νόμο, το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης , το ΄΄πακέτο Γιούνκερ΄΄, το ΕΣΠΑ κλπ.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ