ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ αποχαιρετά τον Θοδωρή Μοσχοβίτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:59:00 μ.μ. | |
 Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ αποχαιρετά τον Θοδωρή Μοσχοβίτη
 Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ αποχαιρετά τον αγαπημένο μας σύντροφο Θοδωρή Μοσχοβίτη, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ. Μαχητικό στέλεχος του ΚΚΕ, που «έφυγε» τόσο νέος μετά από πολύμηνη και σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ο Θοδωρής ξεχώριζε για την παλληκαριά, το ήθος και την πίστη του στα ιδανικά μας. Ήταν πάντα χαμογελαστός, αντιμετώπιζε τις δυσκολίες με αποφασιστικότητα, ήταν μαχητής σε όλη του τη ζωή και στη μεγάλη περιπέτεια των τελευταίων μηνών.


Ο σύντροφος Θοδωρής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993 και μετακόμισε μαζί με την οικογένεια του στην Μπόρσα Αργολίδας . Μέσα σε μεγάλες οικονομικές δυσκολίες κατάφερε να περάσει στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Οργανώθηκε στην ΚΝΕ το 2011 και πήρε επάνω του όλη τη δουλειά για να στηθεί μια καλή Οργάνωση. Εκλέχτηκε στο Τομεακό Συμβούλιο Αρκαδίας και έπειτα στο Συμβούλιο Περιοχής Πελοποννήσου της ΚΝΕ. Σε όλες τις χρεώσεις, που του ανατέθηκαν από την Οργάνωση, ανταπεξήλθε παραδειγματικά.

Θα τον θυμόμαστε πάντα σαν ένα ακούραστο στέλεχος, που ειδικά μέσα από την τελευταία του δοκιμασία, διαπαιδαγώγησε με την επαναστατική του αισιοδοξία τα στελέχη και τα μέλη της οργάνωσης.

Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

H κηδεία θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στο ναό των Αγίων Ταξιαρχών στην Μπόρσα Αργολίδας στις 16:30.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ