ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Καρατσεκαρισμένο το περιστατικό με το γυαλί που βρέθηκε σε σουβλάκι αγορασμένο στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:06:00 μ.μ. |
Καρατσεκαρισμένο το περιστατικό με το γυαλί που βρέθηκε σε σουβλάκι αγορασμένο στο Άργος
 Είμαστε αναγκασμένοι να επαναβεβαιώσουμε το περιστατικό με το γυαλί που βρέθηκε σε σουβλάκι αγορασμένο από κατάστημα στο Άργος και έχει προκαλέσει αντιδράσεις, δικαιολογημένα βέβαια.


Πριν βγάλουμε το θέμα επικοινωνήσαμε με την μητέρα του παιδιού που κατήγγειλε το περιστατικό στο facebook, το επιβεβαίωσε και το ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ. Προκειται για μια σοβαρή γυναίκα που περνά ώρες αγωνίας για το παιδί της με τον φόβο μήπως έχει καταπιεί κάποιο κομμάτι και τις επόμενες μέρες δημιουργηθεί πρόβλημα υγείας.

Σε κάποιους το ότι έγινε η καταγγελία μέσω facebook τους έκανε να πιστέψουν πως προκειται για κάτι ανάλογο με την περίπτωση της "βάπτισης" που είχαμε προ ημερών και μας εγκάλεσαν για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Όσο αφορά το θέμα της βάπτισης είμαστε οι μόνοι που από την αρχή και από την πρώτη παράγραφο του κειμένου αναφέραμε πως το πιο πιθανό ηταν, να είναι ψέμα. Μπορείτε να το δείτε και πάλι εδώ.

Για το περιστατικό του γυαλιού στο σουβλάκι.

1.Η σύγχρονη τεχνολογία έχει αλλάξει τον τρόπο επικοινωνίας των ανθρώπων και το facebook, ναι κρατάει τα σκήπτρα σε αυτό τον τομέα.

2.Για ότι γράφεται στο facebook  καλό είναι να έχουμε επιφυλάξεις, βεβαίως και έτσι είναι. Αλλά ότι γράφεται δεν είναι πάντα ψέματα...

3.Μεταφέροντας την είδηση βρεθήκαμε στο δίλημμα να φανούμε αξιόπιστοι αναφέροντας το μαγαζί; ή να προφυλάξουμε την μητέρα και το παιδί από την στοχοποίηση; Διαλέξαμε το δεύτερο και ας μας κατηγορήσουν...που το κάνανε ήδη!!! δεν το μετανιώνουμε.

4.Έχουν δίκιο μερικοί που λένε πως έτσι θίγονται γενικά τα καταστήματα του συγκεκριμένου είδους στην πόλη του Άργους. Τα καταστήματα, επειδή ζούμε σε μικρή κοινωνία, ξέρουν ήδη το συγκεκριμένο κατάστημα και καλά θα κάνουν να το απομονώσουν, γιατί το συγκεκριμένο κατάστημα δημιούργησε το πρόβλημα και όχι οι Αργολικές Ειδήσεις που το έκαναν γνωστό. Εξάλλου υπάρχει και η δικαιοσύνη που θα έπρεπε να έχει παρέμβει αυτεπάγγελτα αλλά αυτήν την περίοδο είναι "απασχολημένη με τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς". Εμείς δεν είμαστε εισαγγελείς ούτε προκειται ποτέ να τους παραστήσουμε.

5.Για όσους εκφράζουν την δυσπιστία τους για το αν έγινε το περιστατικό και αν θα πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στις ειδήσεις που μεταφέρουμε  ή μεταδίδουμε, τους διαβεβαιώνουμε πως όλες οι ειδήσεις που αναρτούμε προσπαθούμε πρώτα να τις επιβεβαιώνουμε και να τις διπλότσεκάρουμε. Όταν μια είδηση μετά από εξαντλητική προσπάθεια, δεν είναι δυνατό να την επιβεβαιώσουμε, την μεταδίδουμε με επιφύλαξη ή κάνουμε αναφορά πως μπορεί και να μην ισχύει.

Δεν θέλουμε να κουράσουμε άλλο, θεωρήσαμε πως θα έπρεπε να απαντηθούν με αυτόν τον τρόπο τα σχόλια που μας γράφουν αρκετοί. Το κακό με κάποιους είναι οτι ενώ τους αποδείξαμε πως λέμε την αλήθεια για το περιστατικό, δεν αποσύρουν τα υβριστικά σχόλια...δεν πειράζει.

Εμείς δίνουμε καθημερινά εξετάσεις, βρισκόμενοι στην κορυφή της ενημέρωσης στο νομό και όχι μόνο και ο κόσμος αυτό το αντιλαμβάνεται.

Αργολικές Ειδήσεις   
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ