ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Αντικατάσταση του αντλητικού συγκροτήματος του αντλιοστασίου «Ιπποκράτης» στην Ερμιόνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:24:00 μ.μ. |
Αντικατάσταση του αντλητικού συγκροτήματος του αντλιοστασίου «Ιπποκράτης» στην Ερμιόνη
 Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης του αντλητικού συγκροτήματος του αντλιοστασίου «Ιπποκράτης» της Δ.Κ. Ερμιόνης στα πλαίσια της αναβάθμισης λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης του οικισμού.

Το αντλιοστάσιο «Ιπποκράτης» είναι πολύ σημαντικό για τη λειτουργία του δικτύου, καθώς μεταφέρει σε 24ωρη βάση το νερό των τριών γεωτρήσεων, που χρησιμοποιούνται για την ύδρευση της Ερμιόνης. Οι δύο παλαιάς τεχνολογίας αντλίες του ήταν ισχύος 50HP και 40HP αντίστοιχα με συνολική κατανάλωση ρεύματος 80 kW/h και μετά την καλοκαιρινή περίοδο διαπιστώθηκε ότι είχαν φτάσει σε οριακό λειτουργικό επίπεδο. Για το λόγο αυτό θεωρήθηκε απαραίτητη η αντικατάστασή τους με αντλίες σύγχρονης τεχνολογίας εντός της χειμερινής περιόδου.

Συγκεκριμένα τοποθετήθηκε νέο δίδυμο αντλητικό συγκρότημα με Inverter και απόδοση κινητήρων ευρωπαϊκών προδιαγραφών IE3, που περιλαμβάνει δύο αντλίες ισχύος 20HP η κάθε μία με συνολική κατανάλωση ρεύματος 40 kW/h. Η κατανάλωση ρεύματος εκτιμάται ότι μειώνεται 60% και η απόσβεση του νέου συγκροτήματος από αυτήν θα επιτευχθεί σε μόλις 3 μήνες.

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. με τις ενέργειες αυτές θα επιτύχει την άρτια λειτουργία του δικτύου ύδρευσης της Δ.Κ. Ερμιόνης με την απρόσκοπτη τροφοδότηση των κεντρικών δεξαμενών της Αγίας Ερμιόνης, ενώ συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ