ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Γ.Μανιάτης: Είναι ανάγκη να διατηρηθεί το ΙΚΑ Κρανιδίου κ. Κατρούγκαλε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:59:00 π.μ. | |
Γ.Μανιάτης: Είναι ανάγκη να διατηρηθεί το ΙΚΑ Κρανιδίου κ. Κατρούγκαλε
 Με αφορμή τις εξελίξεις στο ζήτημα της υποβάθμισης του ΙΚΑ Κρανιδίου, ο βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η θέση μας για τη διατήρηση και ενίσχυση του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Κρανιδίου είναι σταθερή, δυναμική και αταλάντευτη. Με αυτόν τον τρόπο κατά το παρελθόν αποτρέψαμε με αποφασιστικότητα αυτές τις αρνητικές για την περιοχή προθέσεις. Η στήριξη των δομών κοινωνικής ασφάλισης και αλληλεγγύης για την ομαλή εξυπηρέτηση των πολιτών οφείλει να είναι γνώμονας μιας δίκαιης κυβέρνησης.

Ο Υπ. Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Κατρούγκαλος, οφείλει επιτέλους να απαντήσει στις κοινοβουλευτικές ερωτήσεις που του έχω υποβάλει για το θέμα. Παραμένει απαθής για σημαντικά ζητήματα μιας κοινωνίας που συνεχώς υποβαθμίζεται από το δημόσιο τομέα και έχει αφήσει τις ελπίδες της στον ιδιωτικό.

Λαλίστατος στα ψέματα για δήθεν μη περικοπές στις συντάξεις, άφωνος για τα καθημερινά πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

Τα ψηφίσματα των τοπικών αρχών και φορέων, όπως και οι τοποθετήσεις μας, είναι στο γραφείο τους, η κυβέρνηση και οι βουλευτές της οφείλουν να ανταποκριθούν.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ