ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Συνάντηση διευθυντών ΙΕΚ Τουριστικής Σχολής με την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:33:00 μ.μ. |
Συνάντηση διευθυντών ΙΕΚ Τουριστικής Σχολής με την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά
Συνάντηση στο Υπουργείο Τουρισμού με θέμα την περαιτέρω αναβάθμιση της Τουριστικής εκπαίδευσης είχαν την Δευτέρα 3/10/2016 οι Δ/ντές των ΙΕΚ της Τουριστικής σχολής με την υπουργό Τουρισμού κα Κουντουρά Ελενα. Παρόντες επίσης στην συνάντηση ήταν και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου κ Ζαχαράτος Γεράσιμος και στελέχη της Δ/νσης Τουριστικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου.

Στην συνάντηση υπογραμμίστηκε η σημαντική αποδοχή των απόφοιτων των σχολών του Υπουργείου από την ξενοδοχειακή και Τουριστική αγορά και τέθηκαν οι προτάσεις και το πλαίσιο που θα δομηθεί η περαιτέρω αναβάθμιση των τουριστικών σχολών ΙΕΚ.

Η ενίσχυση της προβολής των σχολών καθώς και η συνταύτιση των προγραμμάτων σπουδών με τις ανάγκες της τουριστικής αγοράς που συνεχώς εξελίσσεται και διαφοροποιείται είναι μερικά από τα σημεία που αναλύθηκαν ιδιαίτερα.

Ο Δ/ντής του ΙΕΚ Πελ/ου Κων/νος Καχριμάνης γνωστοποίησε το μεγάλο ενδιαφέρον πολιτών από την τοπική αγορά για κατάρτιση στις ειδικότητες Μαγειρικής και Ξενοδοχειακής Τέχνης, προσκάλεσε δε την Υπουργό στις εγκαταστάσεις της σχολής στο Αργος προκειμένου να διαπιστώσει το εκπαιδευτικό έργο που παράγεται στις πλέον κατάλληλες δομές που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Αργους Μυκηνών.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ