ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:52:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση έχει προγραμματίσει η Συντονιστική Επιτροπή Δημοκρατικής Συμπαράταξη Λακωνίας, για αύριο Τετάρτη 12 Οκτωβρίουστις 7.00 το απόγευμα, στη Σπάρτη. Θα μιλήσει το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, και ο Γραμματέα της Πολιτικής Οργανωτικής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Ασκούνης.

-Στο πλαίσιο της ανακήρυξης του έτους 2016, ως έτος Ρωσίας στην Ελλάδα, οΔήμος Κορινθίων, οργανώνει διάφορες εκδηλώσεις για το γεγονός αυτό. Σε συνεργασία με το Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου, θα γίνουν διάφορες εκδηλώσεις από αύριο, Τρίτη, 11 του μήνα, μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου.

-Aκυβέρνητο σκάφος με 131 άτομα, κυρίως από Συρία και Αφγανιστάν, μεταξύ αυτών και 25 παιδιά, εντοπίστηκε χθες τα ξημερώματα, πολύ κοντά στην παραλία "Λάμπες" του δήμου Πύλου-Νέστορος, μεταξύ Μεθώνης και Φοινικούντας.

-Ο Δήμος της Τρίπολης, θα συνεχίσει να μισθώνει το ακίνητο που στεγάζει τονξενώνα φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας. Η μίσθωση θα ισχύει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2018. Το μηνιαίο μίσθωμα παραμένει στα 1.527,99 ευρώ για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης. Αυτό αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση.

-Από πολιτική αντίσταση απέναντι «στο πρόγραμμα του συμπυκνωμένου νεοφιλελευθερισμού», χαρακτηρίζεται η πολιτική της κυβέρνησης, δήλωσε από την Καλαμάτα, το βράδυ της Παρασκευής, ο υπουργός Εργασίας και βουλευτής Μεσσηνίας, Γιώργος Κατρούγκαλος. Και στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής, εντάσσονται οι μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό, στο συνταξιοδοτικό, στα εργασιακά και σε άλλους τομείς. Σε συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε ο υπουργός με τους άλλους δύο βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στην Μεσσηνία, Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρο Κωνσταντινέα, απαρίθμησαν σειρά θετικών αποφάσεων που τόνισαν ότι πήρε η κυβέρνηση για τα τοπικά ζητήματα. Κατά τη συνέντευξη Τύπου έγιναν αναφορές και για το ζήτημα των πλημμυρών, με τους βουλευτές να υπογραμμίζουν ότι πρώτη φορά δόθηκαν από την κυβέρνηση επιδόματα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, όσον αφορά τους πλημμυροπαθείς της Καλαμάτας.

-
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ